Jobopslag: Jammerbugt Kommune søger danske tjenestefolk til syrisk familie på fem med alt betalt

To danske tjenestefolk søges til “Habibs team” i Jammerbugt Kommune, der allerede består af tre medarbejdere. Jobbet består af bleskift, bad, påklædning og madlavning. I hjemmet er monteret loftlift, og der stilles handikapbil til rådighed, som man skal køre Habib rundt i.

Familien består af far, mor, Habib og hans to mindre søskende. De kommer alle fra Syrien. Det forventes, at du har et roligt sind, nærværende og at du kan bevare overblikket i pressede situationer, samt besidder en god situationsfornemmelse, og viser respekt for arbejdet i den adelige syriske families nye danske gemakker. Det fremgår ikke af opslaget, om den syriske konge i Danmark også skal tituleres “Hans Kongelige Højhed” af de danske tjenestefolk.

5 Comments