Sindssyg syrisk flygtning dømt for røveri, vold og trusler – slipper for både straf og udvisning

Den sindssyge kurdiske flygtning Aland Hussein (260403), der dog ikke var for sindssyg til at tilvandre fra Syrien, blev den 17. januar 2022 dømt ved Retten i Roskilde (S 6403/2021) for ti forhold om røveri, vold, trusler, overtrædelse af knivloven samt kørsel unden førerret. Han blev frifundet for straf og udvisning, skal i behandling, og fik en advarsel om udvisning.

Allerede den 14. oktober 2020 omtalte Uriasposten sagen.

Aland Hussein har bopæl på Holbækvej 34, 1.-0003 i 4000 Roskilde. Som det fremgår nedenfor, var myndighederne meget tøvende med at anholde og fremstille deres integrationsprojekt i grundlovsforhør. Selv efter varetægtsfængslingen i surrogat på psykiatrisk afdeling, hvor Aland Hussein åbenhart har fri adgang til mobil, computer og internet, fortsatte kriminaliteten.

Trusler efter straffelovens § 266, samt vidnetrusler efter straffelovens § 123, ved den 7. oktober 2020 kl. 19.55 på parkeringspladsen ved Vipperød Hallen på Rensdyrvej 4 i Vipperød, samt i et omklædningsrum, efter en fodboldkamp at have fremvist en softgun-pistol, der lignende en rigtig pistol, overfor spillerne fra Svogerslev BK’s U-19 hold, imens han udtalte, at holdets træner “skulle plaffes”, samt “I skal ikke ringe til politiet”.

Overtrædelse af knivloven, ved den 8. oktober 2020 ca. kl. 06.00 foran Roskilde Politigård, at have været i besiddelse af en kniv med en klinge på mere end 12 cm.

Overtrædelse af færdselsloven ved den 8. oktober 2020 i tidsrummet mellem kl. 00.00 og kl. 06.05 at have ført personbil med reg. nr. BV70009 (VF1BR2V0H46402781) fra adressen Holbækvej 34 i Roskilde uden at have kørekort.

Røveri efter straffelovens § 288, samt overtrædelse af knivloven, ved den 11. november 2020 i tidsrummet kl. 22.50 til 23.20 i regionaltog mellem Københavns Hovedbanegård og Høje Taastrup Station, at have aftvunget forurettede en Louis Vuitton taske med 5.000 kroner i kontanter, en Hugo Boss parfume, Nike handsker, ur, jakke og sko.

Legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter efter straffelovens § 245, ved den 16. november 2020 kl. 09.22 på Tiendeklasse Center, Bakkesvinget 93 i Roskilde, at have tildelt den forurettede et slag i hovedet med et bat eller bordben, hvilket medførte at den forurettede fik en flænge ved venstre øjenbryn.

Overtrædelse af knivloven ved på samme tid og sted, at have været i besiddelse af en kniv med en klinge på mere end 12 cm.

Trusler efter straffelovens § 266, ved samtidig at have udtalt “Jeg slår dig ihjel”.

Trusler efter straffelovens § 266, ved den 22. november 2020 kl. 13.43 fra Psykiatrisk Center Glostrup (Nordvang), Nordstjernevej 21, under varetægtsfængsling i surrogat, at have truet forurettede over Messenger med beskederne “Din tur”, “Lille luder”, “Bums”, “Jeg fanger dig vent”, “Din lille hund, du skal være glad for at du ikke var i skole den dag da jeg kom” og “Din lille adem”.

Den bedste løsning havde været, aldrig at tage imod Aland Hussein og hans tilvandrede familie i Danmark. Den næstbedste løsning er, at tvinge dem hjem til Syrien med vold og magt.

Den stakkels flygtning er aktiv på sociale medier. Efter få år i Danmark uden uddannelse og arbejde, altid i modetøj til tusindvis af kroner, store muskelbiler, dyre ure og den nyeste iPhone.

Integrationsprojekt Aland Hussein. Fremtidens dansker? Bemærk det kurdiske flag i halskæden med Syriens geografiske form som baggrund.

3 Comments