Prøveløsladt palæstinenser slipper med advarsel om udvisning efter drab på Nicoline Plintic Pedersen

Palæstinenseren Sofijan Eljarusha (260997) slipper med en advarsel om udvisning, efter at han som prøveløsladt dræbte den kristne dansk-serbiske pige Nicoline Plintic Pedersen i Køge den 14. juli 2020. I retten udtrykte den falske “anklager”, landsforræder Kirsten Waage Jensen fra Midt- og Vestsjællands Politi, flere gange sympati for den palæstinensiske morder, og medgav at “flere forhold taler imod en udvisning”. Den beskikkede forsvarer var spild af skattekroner, og ingen udover Nicolines pårørende var overraskede, da karrierekommunisten Mogens Pedersen monotont læste dommen op som en robot; ingen straf, behandling og advarsel om udvisning.

Det meste af sagen omhandlede Sofijan Eljarushas helbred, familieliv og forhold til Danmark, hvortil hele hans familie er tilvandret. Det var hensynet til ham, der blev lagt til grund. Det var imidlertid en detalje, at han havde slået Nicoline Plintic Pedersen ihjel. Først til sidst blev en beskeden erstatning udmålt til de pårørende efter en forældet tabel, der kun i begrænset omfang skal dække begravelsesomkostningerne til Nicoline Plintic Pedersen. De ser aldrig en krone.

Det er uklart, hvad motivet til drabet var, men palæstinenseren er blevet anbragt på et psykiatrisk hospital, hvor den danske socialstat nu forbarmer sig over og “behandler” den stakkels morder. Motivet til drabet på den kristne pige var givetvis bare “for sjov” – muligvis asylkedsomhed?

MSM har valgt ikke at nævne navn og etnicitet på den palæstinensiske morder Sofijan Eljarusha pga. “psykisk sygdom”, morderhensyn og forbarmelse. Hvad NATO og MSM ikke fik gjort færdigt af folkemord og forfølgelse af de kristne serbere i Jugoslavien, må man sige at regimet i Danmarkistan og deres jihadistiske evighedsgæster får fulgt op på. Det er blevet farligt at være en fredelig kristen i Danmark, men det er gratis at være en jihadistisk morder under regimet.

Nicoline Plintic Pedersens mor Maria har udtalt til Ekstra Bladet, at Nicoline elskede julen og at familien skal holde jul ved hendes gravsted. På Facebook kan man se, at Nicoline ofte bar et stort kors om halsen. Også moderen bar kors om halsen ved begravelsen, hvor Nicolines kiste var udsmykket med et serbisk flag. Man kan ikke bebrejde familien, at de har pakket Dannebrog væk, når man tænker på hvordan regimet importerede og prøveløsladte Nicolines bøddel.

Nicoline Plintic Pedersen var tømrerlærling med uddannelsesaftale hos tømrermester Niels Moestrup, og havde en stor kærlighed for hestesport, da hun blev slået ihjel af regimets prøveløsladte palæstinensiske morder Sofijan Eljarusha. Syrienblog svigter ikke Nicoline.

Opdateret den 26. januar 2022: Sofijan Eljarusha er allerede aktiv på Facebook igen, henholdsvis den 10. januar 2022, 16. januar 2022 og 18. januar 2022.

På trods af gentagende domme for vold og røverier, foretrak det danske regime palæstinenseren Sofijan Eljarusha på fri fod med advarsler om udvisning. Selv efter at Nicoline havde betalt den højeste pris til det palæstinensiske evighedsintegrationsprojekt, slap han med en advarsel. 
6 Comments