Syrisk flygtning amok på indfødt dansker ud for Eskes Bier Bar i Vejle – slipper for fængsel og udvisning

Den stakkels forfulgte flygtning Mohammad Nazir Koka (fr. 010105) fra Aleppo i Syrien er ikke taget i asyl for at ligge på den lade side. Den 21. august 2021 kl. 02.10 gik den forfulgte asylant amok ud for Eskes Bier Bar på Havnegade 7 i Vejle. Det gik ud over en indfødt mand tilhørende det danske værtsfolk, der blev slået i ansigtet med knyttet hånd af asylanten med beskyttelsesbehov.

Den 20. december 2021 kvitterede Retten i Kolding (2-8202/2021) med 20 dages betinget fængsel, der kun skal afsones, hvis den forfulgte syriske asylant ikke kan afholde sig fra at forfølge flere indfødte værtsfolk det kommende år. Der var ikke påstand om udvisning, hvilket betyder, at den forfulgte asylant ikke engang har gjort sig fortjent til en “advarsel om udvisning” endnu.

Der skal grovere kriminalitet end et voldeligt overfald til, mener anklagemyndigheden.

Når ikke den festglade konventionsrytter Mohammad Nazir Koka slår sig løs om natten i sit danske asyl, har han anvist en bolig på Tingparken 7, ST. TH. i 7200 Grindsted med alt betalt. Faderen Ahmed Abdulrazak Koka kan kontaktes på mobil 42212461, hvis Mohammad ikke opfører sig pænt. Det er formentlig mere effektivt end komiske Sydøstjyllands Politi og tåberetten i Kolding.

Danskerne venter tålmodigt på hjemsendelsen af de 50.000 påståede midlertidige syriske flygtninge og familiesammenførte, der siden 2015 har født over 9.000 børn i Danmark.

Bemærk at Mohammad Nazir Koka er fødselsregisteret “0101”, fordi de danske myndigheder ikke aner hvem han er. Man har derfor været nødt til at oprette ham som “0101” efterfulgt af det oplyste fødeår 05, for at kunne tildele ham et CPR-nummer. Så primitive er de!

På trods af store politiske løfter, så venter danskerne stadig forgæves, imens de hver eneste dag året rundt bliver udvandet og fortyndet til fordel for de nye tilvandrede bosættere. Lev med det.

2 Comments