Forfulgt flygtning fra Syrien dømt for voldeligt overfald ved Asnæscentret – udvises ikke

Den stakkels forfulgte flygtning Muhamad Ismail Ahmad Awadi (210905) fra Syrien blev den 17. december 2021 idømt 40 dages betinget fængsel ved Retten i Holbæk (60-3137/2021) for et voldeligt overfald begået den 24. september 2021 kl. 14.45 ved Asnæscentret imod en indfødt dansker, der af den forfulgte flygtning blev væltet ned på jorden, tildelt flere slag med knyttede hænder på kroppen og i ansigtet, samt sparket mens han lå ned på jorden.

Straffen er betinget og betyder, at Muhamad Ismail Ahmad Awadi kun skal afsone, hvis han gør det samme igen inden for et år. Anklagemyndigheden havde nedlagt påstand om en advarsel om udvisning, men dette valgte retten imidlertid at frifinde den forfulgte flygtning for. Uanset hvad, var han altså ikke blevet udvist. Det meste af retssagen handlede om flygtningens ret til tryghed, sikkerhed, velfærd og familie- og privatliv i Danmark. Det var en detalje, at han havde overfaldet en indfødt dansker på åben gade, og sparket vedkommende i hovedet, der lå ned på jorden.

Den forfulgte konventionsflygtning har asyl på Valnøddevej 5 i Kirkebyen i 4540 Fårevejle St sammen med Daad Ahmad Abu Alhasan, der er beslægtet med Mohammed Baraa Al Hamdo Al Hasan og Deyaa Alhamdo Alhasan. Muhamad Ismail Ahmad Awadis far, Ahmad Ismail Awadi, samt søsteren Lubna Ahmad Awadi, har imidlertid asyl på Købmandsgården 8 i 4534 Hørve. Man fristes til at tro, at Muhamad Ismail Ahmad Awadi reelt bor hos sin familie på Købmandsgården, men har registreret sig hos Alhasan på Valnøddevej med henblik på socialt bedrageri som “udeboende”.

Som man kan se på den ovenstående collage, er den forfulgte flygtning efter sin ankomst i asyl, udover boliganvisning i eget hus, også blevet velforsynet med iPhone, Stone Island-jakke, Ellesse-trøje, Nike joggingbukser, BLS HAFNIA bæltetaske og kasket. En modemigrant, der ikke er bleg for at slå ud efter sine indfødte værter på gaden, som en slags tak, når den bare 16-årige konventionsflygtning fra Latakia i Syrien, kommer iklædt 10.000 kroner i sit nye danske asyl.

For 20 år siden skulle man til Nørrebro for at blive kulturberiget. Danmarkistan spreder sig hastigt i disse år, og Odsherredstan er det næste shithole. Intet sted kan danskere leve for sig selv mere.

Endnu en historie af mange om de forfulgte, der kom for at forfølge. De lokale junkmedier har undladt at omtale overfaldet. I stedet har det mediestøttedefinansierede Nordvestnyt beskrevet, hvordan Marianne Ek siden 2013 har kæmpet for at få et læskur ved sit lokale busstoppested.

Fremtidens odsing: Far Ahmad Ismail Awadi og søster Lubna Ahmad Awadi fra Latakia i Syrien. Asylsvindlere og velfærdsjægere, der har fået Købmandsgården 8 i Hørve anvist af de lokale udskiftningsmyndigheder i overensstemmelse med en konvention fra 1951. Du betaler.


Latakia beach i maj 2021 (YouTube).