Politiet efterlyser kurdiske Deyaa Alhamdo Alhasan fra Syrien efter knivoverfald på Holbæk Station

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser den kurdiske konventionsrytter Deyaa Alhamdo Alhasan (070701) fra Syrien efter et livsfarligt knivangreb på en 18-årig mand ved Holbæk Station den 13. november 2021 kl. 16.25. Deyaa Alhamdo Alhasan blev anholdt kort efter i et tog, hvor politiet fandt to knive, men alligevel valgte politiet at løslade ham som sigtet efter endt afhøring.

Deyaa Alhamdo Alhasan er velkendt af Syrienblog. Den 18. marts 2021 blev han idømt 1 års fængsel og udvisning i 6 år for gaderøverier, vidnetrusler, vold og blufærdighedskrænkelse ved Retten i Holbæk (SS 60-3619/2020). Han er tidligere dømt for vold den 22. marts 2019 ved Retten i Holbæk (SS 60-661/2019), men slap dengang med betinget fængsel og advarsel om udvisning. Også hans storebror Mohammed Baraa Al Hamdo Al Hasan er dømt for vold mod politiet i forbindelse med en demonstration på Motalavej i Korsør arrangeret af Rasmus Paludan.

Alt i alt er familien Alhamdo Alhasan en rigtig kurdisk kernefamilie i asyl i Danmark bestående af mindst 7 personer. Oprindeligt boede de i Libanon, hvor der ikke er krig, i en årrække helt frem til 2017, hvorefter faren Zohair Khalil Hamdo-Hassan rejste alene til Danmark igennem en masse sikre lande, søgte asyl og anmodede om familiesammenføring med hele familien. De er efterfølgende blevet placeret i Odsherred Kommune af myndighederne, hvor de har fået boliganvisning i et kæmpe hus i Vig Hovedgade 28 med egen privat bil – en grå stationcar – parkeret i indkørslen. På trods af gentagende domme, fængselsstraffe og afgørelser om udvisning, forbliver familien på fri fod i deres nøje udvalgte danske asyl, voldsparate og bevæbnede med knive. Det er dem der bestemmer i Danmark og ikke danskerne, jf. alverdens konventioner.

Syrienblog takker Midt- og Vestsjællands Politi for det flotte portrætfoto af integrationsprojektet Deyaa Alhamdo Alhasan iført håndjern på DSB 1′ i et tilbageholdt tog på Holbæk Station den 13. november 2021. Ingen i Syrien og Libanon savner den tålte konventionsrytter, som Danmark ikke tør sige et kyllingepip til, uden at det krænker alle hans menneskerettigheder og familieliv.

Knivflygtningen Deyaa Alhamdo Alhasan er et omvandrende bevis på danskernes dumhed.

2 Comments