Syriske Ahmad Ghaith Dgaino dømt for hvidvask og kokain i dansk asyl – slipper for straf og udvisning

Den syriske velfærdskonventionsrytter og narkoman Ahmad Ghaith Dgaino (fr. 010197) blev den 17. november 2021 idømt 60 dages betinget fængsel med en prøvetid i blot et år ved Retten i Svendborg (R7-3783/2020). Dommen betyder, at han kun skal afsone straffen, hvis ikke han kan afholde sig fra at begå ny ligeartet kriminalitet i det kommende år. Han udvises ikke.

Den 7. marts 2020 kl. 19.45 lod narkomanen Ahmad Ghaith Dgaino en uidentificeret person (altså en medgerningsmigrant, som han ikke vil angive) indsætte 75.000 kroner på sin bankkonto i Nordea, der stammede fra databedrageri. Ahmad Ghaith Dgaino skulle konvertere pengene til kontanter og videreoverføre dem til medgerningsmanden, for at skjule den ulovlige oprindelse. Det mislykkedes kun fordi Nordea nåede at lukke kontoen efter at pengene var indsat.

Den 27. juni 2020 kl. 17.29 blev narkomanen Ahmad Ghaith Dgaino endvidere taget af politiet ud for Østerbrogade 23 i Fåborg i besiddelse af 0,1 gram kokain til eget brug.

Den kriminelle syriske narkoman Ahmad Ghaith Dgaino har bopæl på Strangade 2, 1.-0004 i 5600 Fåborg. Når han ikke sniffer kokain og begår forsøg på hvidvask i sit danske asyl i Fåborg, er han en flittig modstander af Præsident Assad på Facebook. Det er en meget ynkelig “syrisk oprørsbevægelse”, der sidder tilbage i Europa og sniffer kokain efter 10 års “revolution”.

Den dømte syriske oprører Ahmad Ghaith Dgaino er en sølle junkie. Bemærk at de danske myndigheder har fødselsregistreret ham “0101” i CPR, fordi de ikke aner hvem han er.

Syrienblog tør godt tale på vegne af Præsident Assad når vi siger, at ingen i Syrien savner det nydanske evighedsintegrationsprojekt Ahmad Ghaith Dgaino, der er mission impossible.

Den domfældte kriminelle “stakkels flygtning” Ahmad Ghaith Dgaino i sin militærjakke.