Syrisk ægtepar kom til Danmark i 2015 med børn og børnebørn: “De får hjemmehjælp til alt”

Det syriske ægtepar Ahmad Ratib Mohamad Ali Alshaar og Ithidal Kasim Alshaar kom til Danmark i 2015. Ifølge Fyns Amts Avis får de hjemmehjælp til stort set alt, og tirsdag skal manden opereres. Dette på trods af at både børn og børnebørn angiveligt også er fulgt med til Danmark.

Alle deres venner på Facebook bor i Damaskus og elsker Præsident Assad, men de er angiveligt “forfulgte” og har behov for dansk asyl, hjemmehjælp og operationer.

Den 14. august 1777 var det Hans Christian Ørsted, der blev født i den gamle købstad Rudkøbing med de brostensbelagte gader og velbevarede byhuse. Nedenstående er byens fremtid.

Syriske Ahmad Ratib Mohamad Ali Alshaar og Ithidal Kasim Alshaar kom til Danmark i 2015. I dag er de placeret i Rudkøbing med både børn og børnebørn, hvor de får hjemmehjælp til alt. 
Ahmad Ratib Mohamad Ali Alshaar behøver dog ikke hjemmehjælp til at ryge vandpibe.
Den syriske “flygtning” Ahmad Ratib Mohamad Ali Alshaars venner og familie på Facebook er alle syrere i Damaskus, der elsker Præsident Assad og har udsmykket deres profiler med flotte portrætter af præsidenten. Han har ikke en eneste europæisk ven på Facebook efter 6 års “asyl”.
One Comment