Regeringen henter bosnisk IS-terrorist i Syrien: “Hun skal integreres i det danske samfund”

Den danske regering har ulovligt hentet mindst 17 IS-krigere fra Syrien til Danmark, herunder en bosnisk statsborger. Den danske regering har ingen aftale med de af FN anerkendte syriske myndigheder, lige som hverken terroristerne eller de danske embedsfolk har visum til Syrien.

“Evakueringen” af IS-terroristerne til Danmark er angivelig sket igennem en illegal amerikansk base i Rmelan med hjælp fra USA. Paradoksalt nok vil de danske myndigheder ikke udvise kurdere fra Syrien, når de dømmes til udvisning i Danmark, men den anden vej rundt er ingen problemer.

Regeringen i Kabulhavn er åbenbart så stolt af den illegale menneskesmugling i Syrien, at de indkaldte til pressesmøde, hvor tre lyshårede damer fra regimet, herunder en fedladen blondine i overgangsalderen iklædt en tætsiddende politijakke, udtalte til pressen, at IS-terroristerne fra Syrien nu skal have ro og integreres i det danske samfund.

For nyligt blev en dansk indsatsleder i Kabulhavns Vestegns Politi afvæbnet af to migranter i Herlev, idet de tvang ham til at aflevere tjenestevåben og forsvinde væk fra deres område.

Det feminiserede danske politkorps kommer ikke til at holde stand længe, når den nye befolkning i Danmark snart beslutter sig for, at den danske majoritet ikke behøver at regere landet, hvorefter dansk politi og militær vil forsvinde som dug for solen, lige så hurtigt som de påståede “afghanske sikkerhedsstyrker”, der var uddannet i 7 år af feminiserede danske kastratpolitifolk, der bl.a. har en misbrugs- og krænkelseshotline. Om der også er kommet non-binære i neglelak er stadig uklart, men de fylder alle danske efterskoler for tiden, så det er max. en generation væk fra politiet.

Assad havde gjort det rigtige med IS og stillet dem for en eksekutionspeloton. Vi kan takke Assad for, at det ikke var Kenneth Sørensen, Abdul-Magid Fadel al-Ali og Mohammed Dirawi, der ikke havde andre statsborgerskaber end dansk, der var ombord på det chartrede Boeing 337-fly.

Hvis den danske regering ønsker at evakuere disse “danskere” fra Syrien og integrere dem i det danske samfund, kan det løses pr. post i en kuvert med lidt sand.

Undskyld Mette: Assad valgte desværre at imødekomme den “aarhusianske rollemodel” Mohammed Dirawis store ønske om at dø ung for Allah i Syrien, og har derved forhindret Mette Frederiksen i at integrere ham i det danske samfund. Billedet er taget den 2. juni 2013. I slutningen af juli 2015 gik drømmen i opfyldelse. Mette Frederiksen må imidlertid nøjes med savnet.
Terrorist Hilton: Her “straffes” IS-terrorister i Danmark inden de løslades. I 2018 blev etniske danskere en etnisk minoritet i arresthuse og lukkede “fængsler” i Danmark, hvor både halalmad, dedikerede bederum, imamer, islamisk litteratur, nasheeds, tv-kanalen al-Jazeera og arabiske tolke stilles til rådighed for de indsatte af de påståede “danske” myndigheder og deres feminiserede PTSD-ramte medarbejdere, der gerne vil “gøre en forskel” og er uddannet i “konflikthåndtering” gennem “relationsdannelse”, “forståelse” og “omsorg”, som IS og LTF selvfølgelig skriger af grin af.
One Comment