34-årige Nesrin Alkhaldi fra Syrien går i 9. klasse, kører SUV og går i Guccitørklæde – manden har PTSD

Torben Juhler fra det statsstøttede Vejle Amts Folkeblad har den 24. september 2021 breaket nyheden om, at det syriske kæledægge Badawi Shamout vil åbne en madbod i Vejle.

Der bor 17 mio. syrere i Syrien, men han kan under ingen omstændigheder vende hjem, fordi han ikke bryder sig om præsidenten. Derfor er han familiesammenført med kone og fire børn.

Selvom det aktivistiske formål med den statsstøttede holdningsmasserende feelgood-artikel uden betalingsmur er helt indlysende, er der flere pinlige selvmål at finde mellem linjerne:

Jeg kommer aldrig tilbage til Syrien og vil gerne bygge min tilværelse op her i Danmark sammen med min kone og vores fire døtre.

[…]han i dag bor med sine fire døtre og sin kone, 34-årige Nesrin Alkhaldi, der er i gang med at tage en 9. klasse-eksamen

[…] og han lever med en PTSD, som fortsat sætter præg på hans hverdag.

Jeg er ikke uddannet kok, men både min kone og jeg elsker at lave mad.

Syrienblog har været en tur på Facebook og fundet den 34-årige skoleelev med den ufaglærte PTSD-ramte mand. Det viser sig, at hun er blevet et rigtigt mærkedyr i sit danske “asyl”, hvor hun kører i 9. klasse i en stor Qashqai SUV iført Gucci-hijab og moderigtige hvide Ray-Ban solbriller.

Selvom der for længst er fred i Syrien, så arbejder 17 millioner syrere i Syrien stadig hårdt hver dag for at få tingene til at løbe rundt i sanktioner og corona. Badawi Shamout og Nesrin Alkhaldi er imidlertid nogle dovne konventionryttere, der har valgt den danske vej til SUV, Gucci og Ray-Ban.

Assad og millioner syrere i Syrien græder tørre tårer over deres primitive europæiske skattejagt, hvor de har byttet deres eget hjemland for en stor bil og noget smart tøj – du betaler.

I 2021 får Vejle Amts Folkeblad foræret 9,3 mio. kr. i statsstøtte af skatteyderne. Over 25.000 skattekroner i døgnet eller 1.000 kr. i timen døgnet rundt – alene for lokal junknews i Vejle.

Det er imidlertid ikke grundig research mediestøtten går til. Et opslag i det Centrale Virksomhedsregister afslører, at Badawi Shamout slet ikke er erhversaktiv i Danmark. Til gengæld fremgår det, at han har bopæl på Ahornvej 8 i 7200 Grindsted. Ifølge BBR er der tale om et 138 m2 fritliggende enfamiliehus med fire værelser og to badeværelser samt en garage med plads til to køretøjer. Et opslag i Tingbogen afslører, at ejendommen er ejet af Niels-Kristian Søndergaard Jensen. Så kan den skarpe læser selv gætte og gisne om, hvad Billund Kommune, Udbetaling Danmark og SU-styrelsen betaler i husleje til ham for at huse den syriske storfamilie i luksusasyl.

Hvis ægteparret bor sammen i det store hus i Grindsted og vi skal tro på oplysningerne i artiklen, så har Nesrin Alkhaldi hver dag 86 km til og fra skole i Vejle i den store sorte Nissan Qashqai SUV. En befordring ingen studerende med dansk indfødsret ville have råd til udenfor Luksusfælden.

Hvis man gik og troede at flygtninge bor i lejre, så har man i hvert fald taget grueligt fejl.

Modemigranten Nesrin Alkhaldi: 34-årig familiesammenført syrisk “flygtning” med PTSD-ramt mand og hidtil fire børn i Danmark. Hun går/kører i 9. klasse i Vejle med fuld SU, børneydelser, boligstøtte, SUV, Gucci-hijab og smarte hvide Ray-Ban solbriller.
8 Comments