Fødevarestyrelsen advarer imod syrisk heksedoktor i Danmark


Fødevarestyrelsen advarer mod at købe kosttilskud fra den syriske webshop bestforever.dk i Danmark, da virksomhedens produkter indeholder ulovlige og sundhedsskadelige planteingredienser, der kan give alvorlige skader på leveren og leversvigt.

“Det er en alvorlig case, vi har at gøre med her. Vi snakker om en virksomhed, der er drevet af en enkelt mand. Vi har anmeldt ham fem gange – første gang i februar 2018 – og han er ikke stoppet med salget endnu, selvom han udmærket godt ved, at det er ulovligt, det han gør” siger Michael Rosenmark, der er leder af Rejseholdet for Fødevarestyrelsen, til B.T.

Virksomheden er registeret af den syriske kvaksalver Samir Ali Dieb, der kom til Danmark som konventionsrytter allerede forud for den såkaldte flygtningekrise, hvor Europa blev invaderet af terroristhorder fra mellemøsten. På Facebook har han et kæmpe oprørsflag som coverbillede.

Kvaksalver Samir Ali Dieb lever i asyl under navne- og adressebeskyttelse på Urmagerstien 4, 4. tv. i 2300 København S, der er en såkaldt “almennyttig” boligforening, hvilket betyder at kommunen anviser bolig til MENAPT-migranter når de lander, imens indfødte danske studerende skal stå på venteliste i 20 år. Vil man spørge hvad Samirs mor tager i timen for superfransk, kan ludersønnen kontaktes på mobil +4561160149, +4526273951, e-mail samir@live.dk, FBID: 1047855198.

Iværksætterhorden af læger holdte altså stik. Desværre er der tale om hekselæger. Hvorfor har Danmark importeret sådan noget taberlorteaffald? Hvorfor er danskerne så dumme?