Syriske Mohamad Haj Haidar dømt for trusler mod indfødt: “Du er en dansker der ikke kan gøre en skid”

Den syriske “flygtning” Mohamad Haj Haidar (fr. 010106) blev den 9. juli 2021 idømt 14 dages betinget fængsel ved Retten i Aalborg (18-2476/2021) for trusler imod en indfødt dansker.

Den 2. marts 2021 kl. 18.00 sendte han talebeskeder til den forurettede dansker, hvor han udtalte: “Jeg fucking knepper dig, jeg ved din adresse, jeg ved hvor fuck du bor henne og nu alle de er efter dig, de kommer med en fucking bil. Jeg sværger på min mor, jeg tramper dig, jeg fucking knepper dig til du dør“, “Jeg kommer til at fucking dræbe dig din fucking luder, jeg kommer til at fucking smadre dit ansigt bare vent og se“, “Når jeg kommer og slår dig til at du fucking dør, jeg ødelægger dit ansigt, jeg fucking ødelægger din fremtid“, “du er en dansker der ikke kan gøre en skid“, “Jeg skal ikke sidde inde i fængsel, jeg skal slå dig først, og så efter går jeg ind i fængsel, forstår du din fucking hund” og “hvis ikke jeg fucking stikker dig ned og klapper dig i hovedet, fucking smadre dig med et bat din fucking hund“.

På trods heraf afgjorde Retten i Aalborg, at syriske Mohamad Haj Haidar slipper for både fængsel og udvisning. Han er bosiddende på Sjællandsgade 20, 3.TH i 9000 Aalborg hos faderen Hassan Mahmoud Hajhaidar med alt betalt. Bemærk at han er fødselsregisteret “0101” i CPR.

Familien Hajhaidar stammer oprindeligt fra Baniyas i Tartus i Syrien.