138 syrere blev pensioneret i 2020: Langt de fleste var yngre mænd

Man læser ofte historier om, hvor modbydeligt og urimeligt det er, at være udlænding i Danmark. Syrere har de seneste måneder jævnligt protesteret imod de urimelige forhold i det racistiske helvede, som de nøje har udvalgt og rejst gennem mindst 6 sikre lande for at nå frem til.

Imidlertid har 138 syriske statsborgere fået tilkendt livslang passiv dansk pension i 2020. 119 har opholdsgrundlag som “flygtninge”, og 59 af dem kom til Danmark i 2015 og 2016 i forbindelse med den såkaldte flygtningekrise. Bare fem år senere blev de livslangt pensioneret i Danmark.

Mange forbinder fejlagtigt ordet “pensionist” med grå hår og golfsport, men 5 af de pensionerede syrere i 2020 var 25-34 år, 6 var 35-39 år, 12 var 40-44 år, 11 var 45-49 år, 9 var 50-54 år og 5 var 55-59 år. 81 procent af de pensionerede syrere i 2020 var under 60 år, og 71 procent var mænd.

Unge syriske mænd, nu med livslang pension i Danmark, der per defination giver automatisk dispensation for alle selvforsørgelses- og beskæftigelseskrav ved ansøgning om permanent opholdstilladelse og dansk indfødsret ved naturalisation. Du betaler – de griner.

Syrienblog følger udviklingen de kommende år, hvor det kun bliver værre og dummere. En ting er dog sikkert: Der er ingen, der savner de unge mandlige arbejdssky pensionister hjemme i Syrien.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer er offentlige. Angiv aldrig oplysninger om dig selv. Brug altid Tor Browser. Af sikkerhedsmæssige hensyn, må kommentarer ikke indeholde links. Kommentarer skal godkendes før de vises. Hvis du hellere vil sende et anonymt tip til os, klik her.