Den kurdiske pædomigrant Orhan Zehne Ghobari fra Syrien dømt for voldtægt af 14-årig dansk pige

Den kurdiske pædomigrant Orhan Zehne Ghobari (240902) fra Syrien blev den 19. maj 2021 idømt fængsel i 2 år og 6 måneder samt udvist for bestandig ved Retten i Kolding (SS 2-2953/2021) for voldtægt begået imod en bare 14-årig dansk pige på bagsædet af pædomigrantens bil. Dommen blev den 9. november 2021 stadfæstet af Vestre Landsrets 7. afdeling (S-1114-21).

Voldtægten fandt sted den 26. februar 2021 i tidsrummet kl. 20.35 – 22.45 på parkeringspladsen Gl. Strandvej ved Fjordvej i Kolding, hvor Orhan Zehne Ghobari tiltvang sig samleje med den 14-årige danske pige på bagsædet af en bil, imens hun var stærkt påvirket af alkohol. Orhan Zehne Ghobari holdt pigen på hænderne og munden, imens han forgreb sig på hende, selv om hun råbte om hjælp. Han stak en finger op i hendes skede, førte den frem og tilbage flere gange, hvorefter han lagde sig oven på hende og gennemførte et fuldbyrdet samleje. Selv om barnet flere gange sagde stop og græd, så fortsatte den voksne pædofile kurder fra Syrien ufortrødent.

Orhan Zehne Ghobari tilvandrede med sin velfærdshungrende kurdiske familie fra Syrien gennem mindst 6 sikre lande i 2015, inden de ramte deres destination i Danmark, hvorefter borgerlønsydelserne begyndte at regne passivt ned over velfærdsnarkomanerne fra Syrien.

Allerede som 18-årig var den kurdiske “flygtning” fuldt udstyret med egen bolig, kørekort og egen privat bil i sit luksus-“asyl” i Danimakistan, så han kunne voldtage og udnytte et dansk barn. Det hele foræret og betalt af det modbydelige befolkningsudskiftningsregime på Christiansborg.

Den liderlige pædofile velfærdsnarkoman Orhan Zehne Ghobari har bopæl på Zahnsgade 46, st. i 6000 Kolding sammen med Adnan Fawzi Ismail. Bosætterens mobilnummer er +4528831334.

I perioden 1. januar 2010 til den 31. december 2020 er 420 syriske statsborgere dømt til udvisning. Bare 137 af dem er registeret som udrejst. Det er altså kun 33 procent af de udviste syrere de sidste 10 år, der har forladt Danmark. Myndighederne gør intet for at eksekvere domstolenes afgørelser. Kun syrere der frivilligt forlader Danmark udrejser. De bestemmer over Danmark.

Orhan Zehne Ghobari er en beskidt lille luderunge. Hans mor og søster elsker sex og sperm. Almaz Ghubari har tigget Syrienblog om sex, og selvom vi har afvist hende, bliver hun ved med at sende desperate beskeder til os, hvor hun tigger om at yde både deep-throating og rim job.

Den 18-årige “flygtning” Orhan Zehne Ghobari fra Syrien i sit danske “asyl” med nyerhvervet kørekort, egen bil, guldur og i Stone Island modejakke til 5.000 kroner.
I denne gode danske bygning på Zahnsgade 46 i Kolding har udskiftningsmyndighederne valgt at anbringe pædofile tilvandrede lav-IQ kurdere fra Syrien passivt i egen bolig med all inclusive.