Kurdiske Ali Mohamad Hasnouki fra Syrien amok med boldtræ i Christiansfeld – udvises ikke

Kurdiske Ali Mohamad Hasnouki (fr. 010195) fra Syrien blev den 18. maj 2021 idømt 30 dages betinget fængsel ved Retten i Kolding (SS 1-3422/2021), efter at han den 19. februar 2021 kl. 13.35 gik amok med et boldtræ udfor Koldingvej 165 i Taps ved Christiansfeld, hvor han truede en person ved at hæve træbattet over hovedet, samtidig med at han gik frem imod den forurettede.

Den voldelige importerede velfærdsmigrant, der rejste trygt igennem mindst 6 sikre lande fra Syrien, inden han nåede destinationen socialstat Danmark, er fødselsregistreret “0101” i CPR af de danske udskiftningsmyndigheder, da hans fødsel ikke er registreret, og da man ikke aner hvor og hvornår han er født. Han har bopæl på Boetoft 6, 1. TV i 6070 Christiansfeld. Han er kæreste med feltmadrasen Michelle Lynggaard Nissen, der allerede kalder sig “Umm Aya” på Facebook, efter deres første barn Aya (101017). Dertil følger Yasmin (280319) og Hussein (250520), alle født i Danmark med muslimske navne. Det er den vej kurdere fra Syrien foretrækker “integration”. Den bevæbnede velfærdsnarkomans mobilnummer er +4552993089.

Der var ingen udvisningspåstand i straffesagen, da udlændingeloven slet ikke hjemler udvisning af udlændinge, for noget så harmløst som at rende rundt og true folk med et boldtræ. Alle Ali Mohamad Hasnoukis tre muslimerbørn, Aya, Yasmin og Hussein, har dansk indfødsret.

Den dømte kriminelle “midlertidige flygtning” Ali Mohamad Hasnouki, bevæbnet med sit boldtræ i Taps, bliver aldrig nogensinde hjemsendt. Til gengæld slap han for både fængsel og udvisning.

Danmark er en legeplads. Hvorfor er danskere så dumme?

Omvendt integration: Umm Aya med børnene Aya, Yasmin og Hussein, er det man kan kalde en “velintegreret dhimmi” i Danimakistan.
One Comment