Kurdiske Alan Atto fra Syrien dømt for hærværk – slipper for straf

Den kurdiske konventionsrytter Alan Atto (fr. 010198) fra Syrien blev torsdag den 15. april 2021 ved Retten i Kolding (SS 3-3205/2020) fundet skyldig i hærværk begået imod boligforeningen Lejerbo den 20. november 2018 kl. 00.50 i Kolding. Retten valgte imidlertid at frikende Alan Atto for straf med henvisning til sagsbehandlingstiden i det “danske” retssystem, men han slap dog ikke for at skulle betale 1.200 kroner i erstatning til Lejerbo – hvilket han selvfølgelig aldrig betaler.

Når man er præmiekurder, og det er breaking news på forsiden hos MSM at man har taget en HF på VUC, så skal stilen være ren. Velfærdsnarkomanen Alan Atto har bopæl på Norgesvej 21, ST.TH i 6000 Kolding. Danske myndigheder har måtte fødselsregistrere ham “0101” for at kunne tildele ham et CPR-nummer, da han enten ikke aner hvornår han er født, eller ikke vil oplyse det.

Hos MSM er den importerede hærværksmand en nuttet lille kælekurder. Dikkedik.

BREAKING NEWS: To kurdere fra Syrien har taget en HF på VUC.