Kurdiske Ronak Radwan Ali fra Syrien mishandlede kone foran børn i Haslev

Den primitive kurdiske taber Ronak Radwan Ali (fr. 010189) importeret fra Syrien, blev den 14. august 2020 dømt ved Retten i Næstved (SS 11049/2019) for at have tævet sin kurdiske hustru adskillige gange foran deres to mindreårige børn, mindst 20 gange, med både flad hånd og knytnæver, samt væltet hende omkuld, og sparket hende i røven og på lårene. Den systematiske kurdiske hustruopdragelse foregik i en periode på halvandet år fra den 6. februar 2018 og frem til den 6. juli 2019 på Søndergade 14, ST.-0016 i 4690 Haslev, hvor den importerede velfærdshungrende familie fra Syrien var passivt anbragt med alt betalt af danskerne.

Østre Landsrets 11. afdeling stadfæstede dommen den 30. marts 2021 (S-2264-20). Straffen lød på bare 6 måneders fængsel og indrejseforbud i kun 6 år. I år 2027 er Ronak Radwan Ali hjerteligt velkommen igen, selvom han slet ikke bliver udvist i praksis. De danske myndigheder har med Ronak Radwan Ali, som med tusindvis af fremmede, fødselsregistreret ham “0101” i CPR, enten fordi ingen aner hvornår han er født, eller fordi han nægter at oplyse det. Året er estimeret 1989.

Så primitive og uciviliserede er disse mange tilvandrede, kommende “nye danskere”. De kan heller ikke finde ud af at spise med bestik, men sidder på gulvet og æder med fingrene som dyr.

Den kurdiske gris Ronak Radwan Ali har absolut ingen menneskelige egenskaber.

Den forstørrede næse og det tomme blik er klassiske tegn på sygdommen kurd, der medfører en IQ, der ikke rækker til mere end at rejse gennem 15 sikre lande for en passiv dansk helpension.