Syriske Medas Matar viste penis og begramsede dansk kvinde på Grindsted Station – slap med bøde

Den velfærdshungrende syriske konventionsrytter Medas Matar (010180) blev den 9. marts 2021 idømt 10 dagbøder på hver 750 kroner ved Retten i Kolding (SS 1-9706/2019) for blufærdighedskrænkelse ved den 19. september 2019 kl. 14.30 på busholdepladsen ved Grindsted Station, at have begramset en indfødt dansk kvinde på bagdelen, imens hun stod med en barnevogn med sit barn i, alt imens Medas Matar tog sin penis frem og gned den op ad hende uden på tøjet, imens han gentagnede gange sagde: “you want this”, som var hun et frit krigsbytte.

Der var ingen udvisningspåstand i bødesagen, der blev ført uden lægdommere og uden den store alvor, over halvandet år efter det seksuelle overgreb, begået imod den indfødte danske kvinde. Statsadvokaten i Viborg har senere erkendt at den lave strafpåstand var en fejl og anket.

Medas Matar er fødselsregistreret “0101” i CPR, fordi de danske myndigheder ikke aner hvor og hvornår han er født. I dag har han bopæl i Integrationshuset Hillerød på Nejedevej 28 i 3400 Hillerød, der er et privat tilbud til landets kommuner under §§ 107 og 108 i serviceloven, hvor Mohamed Latrache er direktør, imens Mohamed El-Maghlouk og Mubashar Imtiaz er bestyrelsen.

På tilbuddets hjemmeside fremgår det at målgruppen er 18-35 årige voksne migranter, at der er pædagoger døgnet rundt, og at hverdagen består af spisning, filmaftener, biografture og udflugter.

Det lader ikke til at den 40-årige velinstitutionaliserede syriske konventionsrytter og velfærdsturist Medas Matar er overlæge eller forsker. Til gengæld deltager han nu i ugentlige husmøder, hvor den kommende plan for madlavning, film og sociale arrangementer skal laves. Når han ellers kan holde dilleren i bukserne, og fingrene for sig selv. Du betaler.

Den store socialstatskarrusel: Migranter får penge for at “integrere” migranter.
2 Comments