Kurdere fra Syrien dømt for knivstikkeri i Holstebro – udvises ikke

Kurderne Farad Atounou (fr. 010198) og Ali Mohamad Hamo (030100) kom til Danmark for år siden, der kan tælles på en hånd – som konventionsryttere fra Syrien – påståede “flygtninge”.

De medbragte en sindssyg, primitiv voldskultur, der for længst er blevet hverdag i Danimakistan. Om aftenen den 25. april 2020 kl. 20.20 fik de øje på rivaliserende MENAP-migranter fra en anden klan ved Thorsvej 96 i Holstebro, og greb straks til knivvold i forening med Abdelkader Rtouly.

På et parkeringsareal ved Trekanten stak de først en klanrival to gange i brystet med en kniv, slog ham i hovedet og skubbede ham omkuld, hvorefter de stak en anden klanrival i benet med kniven.

Først gemte de sig, men tirsdag den 26. januar 2021 faldt hammeren ved Retten i Holstebro (SS 7-2927/2020). Midt- og Vestjyllands Politis journalnummer: 4100-73251-00057-20.

Dommen lød:

 • Farad Atounou (fr. 010198) – syrisk statsborger,
  1 år og 9 måneders fængsel og udvisning for bestandig.
 • Menderes Eren Deniz (280799) – tyrkisk statsborger,
  1 års fængsel. Frifundet for udvisning (advarsel).
 • Ali Mohamad Hamo (030100), syrisk statsborger,
  1 års fængsel. Frifundet for udvisning (advarsel).
 • Abdelkader Rtouly (120398) – falsk dansk indfødsret,
  1 år og 3 måneders fængsel. Ingen udvisningspåstand.
 • Abbas Hussein Youssef (160999) – falsk dansk indfødsret,
  Frifundet. Ingen udvisningspåstand.

Udover selve anklagepunktet, handlede resten af retssagen om de domfældte migranters menneskerettigheder, deres ret til familie- og privatliv i Danmark, og om Danmarks internationale forpligtelser over for dem, herunder deres sikkerhed, tryghed og velfærd, som de af skatteyderne beskikkede forsvarsadvokater brugte timevis på at redegøre for med lange erklæringer, inden domsmandsretten forbarmede sig over dem. I Danmark er forbryderen offeret – især en migrant.

Anklagemyndigheden var meget tilfredse og skyndte straks at blære sig i en pressemeddelelse:
Jeg er tilfreds med dommene, der er et klart udtryk for, at det naturligvis er alvorligt at begå vold med kniv”, siger Stinne Ørving Jensen, der er er anklager hos Midt- og Vestjyllands Politi.

I Danmark afsones alle “fængselsstraffe” under 5 år som udgangspunkt i åbne institutioner med dags- og weekendudgang. Man løslades typisk når 2/3 af straffen er afsonet.

Ovenstående migranter kan godt nu begynde at pakke deres ting sammen i fængslet.

Playground Danimakistani er ren funnyland med fuld pension, og i praksis bliver den eneste udviste, Farad Atounou, aldrig nogensinde reelt udvist til Syrien. Det ved alle.

En dansk fængselscelle er ofte en kort fornøjelse. Der blev brugt 5,8 millioner kroner alene på indkøb af kunst til Storstrøm Fængsel, hvor der er en moske og en imam fast tilknyttet, og hvor gæsterne kan kræve, hvordan det halalcertificerede kød der serveres, bliver slagtet. Du betaler.
One Comment