Kurdiske Mohamad Mamo og Ali Khalil fra Syrien dømt efter ‘lokal konflikt’ med knivstik i Holbæk

Selvom kurderne Mohamad Mamo (170501) og Ali Khalil (221200) fra Syrien først kom til Danmark som påståede “flygtninge” i 2014, så var vicepolitinspektør Bjørke Kierkegaard fra Midt- og Vestsjællands løgnepoliti alligevel fræk nok til at stille sig frem i TV2 Øst efter et blodigt knivstikkeri den 28. juni 2020 ved Dagli’Brugsen i ghettoen Ladegårdsparken i Holbæk, hvor han udtalte: “Det er en lokal konflikt mellem nogle få unge fra Agervang og nogle få unge fra Ladegårdsparken“. Nu er kurderne fra Syrien der kom i 2014, så blevet dømt efter den “lokale konflikt” med kniv. Offeret der blev stukket viste sig i øvrigt at være en 24-årig mand fra Nykøbing Sjælland.

Mohamad Mamo og Ali Khalil blev idømt henholdsvis 9 måneders fængsel og 10 måneders fængsel ved Retten i Holbæk den 18. september 2020 (SS 60-2627/2020). Østre Landsrets 7. afdeling stadfæstede dommen den 12. januar 2021 med den ændring, at straffen for Ali Khalil blev nedsat med 3 måneder til fængsel i 7 måneder (S-2683-20), hvilket skyldes at landsretten vægtede at det var Mohamad Mamo, der førte kniven den 28. juni 2020. Politiets journalnummer er 1200-73251-00035-20. Statsadvokatens SAK-2020-1400306-229. Ved at kigge på udlændingelovens § 32 kan man regne ud, at de har fået et indrejseforbud i Danmark i bare 6 år. I praksis bliver de formentlig aldrig udvist, da regeringen tøver med at udvise udviste syrere. De er løsladt.

Mohamad Mamo førte kniven og stak helt bevidst offeret i balden, da dette kun betragtes som vold og ikke drabsforsøg. Derfor udløser det kun en ganske kort straf i det danske retssystem. Et velkendt knivtrick blandt knivmigranter i Danmark, som de tilsyneladende lærer meget hurtigt efter deres ankomst til landet som påståede “flygtninge”. De blev dømt for følgende forhold:

Mohamad Mamo

  • Knivangreb den 28. juni 2020 kl. 16.50 på p-pladsen ved Dagli’ Brugsen i Ladegårdsparken i Holbæk imod en 24-årig mand fra Nykøbing Sjælland, der blev stukket i balden,
  • Flugt som fængslet fra institution Egely i Nørre-Åby den 9. marts 2018 kl. 14.00,
  • Må antages allerede at være tidligere dømt i en anden voldssag.

Ali Khalil

  • Vold mod tjenestemand ved 22. december 2018 kl. 12.50 på perron 1 på Roskilde Station at have spyttet en togkontrollør i hovedet, efter at have fået besked på at forlade toget,
  • Legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter i gentagelsestilfælde ved den 25. marts 2019 kl. 20.50 ud for Holbæk Station, som tidligere straffet for vold, at have tildelt en kvinde adskillige slag og spark på kroppen og hovedet imens hun lå på jorden, og da en forbipasserende forsøgte at stoppe ham, at have slået denne flere gange med bælte.
  • Må antages allerede at være tidligere dømt i en anden voldssag.

Volden er ikke helt uvant for Ali Khalil, der har været aktiv i Holbæk Judo Klub, hvor naive tumper fejlagtigt tror at de kan “integrere” den kurdiske migrant fra Syrien i Danmark for kommunekroner. I blandt kampfællerne er byrådskandidat Hussain Fahem Aziz Hafedi for Radikale Venstre. Resultaterne af træningen og “integrationen” afspejler sig allerede nu i flere dombøger. De forurettede får naturligvis lov til at selv at betale for volden. Det fremgår at Holbæk Budoskole, som klubben hedder, har fået knap 200.000 kroner i offentlig støtte fra Holbæk Kommune på et år. Hvem har fået den ide at “integrere” migranter med offentligt finansieret kampsport?

Landsforræder Palle Flodgaard fra Holbæk Judoterrorklub har åbenbart svogret troskab til voldelige migranter, og har nægtet ethvert samarbejde med Syrienblog på trods af gode tilbud. Han underviser stadig familiemedlemmer og venner til Ali Khalil i hvordan man overfalder kontrollører og danske kvinder på stationer, herunder terroristen Abdulbari Khalil, der trækker tråde til det masseimporterede kriminelle kurdiske tabermiljø i Holbæk, Kalundborg og Odsherred.

Mohamad Mamo har bopæl på Kastanievej 7 i 4300 Holbæk sammen med Magnus Drotved Laursen og Nina Nicole Hansen, der dog ikke har nogen relation til hinanden. Syrienblog mistænker at adressen er en dækadresse, der bruges med henblik på uberettiget modtagelse af udeboende SU-sats. Mohamad Mamo har registreret mobilnummeret +4520616666.

Syrienblogs indstilling er som altid: Retunér lortet til Assad og lad os håbe, at han pløkker dem. Kun Folketinget og EMD kærer sig om deres ret til Danmark og deres sikkerhed og velfærd.

Syrienblog vil ufortrødent fortsætte vores gratis oplysningsarbejde til gode danskere om Den Store Udskiftning, og om løgnerne fra Midt- og Vestsjællands Lortepoliti og deres junkmedier fremover.

Modstandsbevægelsen vil vinde og retsopgøret vil komme. Vi står klar som særanklagemyndighed.

Eksempler i i løgnejunk-MSM på danskerficering og bagatalisering af syrisk knivstik i Holbækstan:

Med onsdagens anholdelse har politiet nu fat i begge de mistænkte 19-årige mænd. Allerede dagen efter knivstikkeriet, som kun gav offeret mindre skader, overgav den 19-årige holbækker sig selv til politiet

– Landsforræder Morten D. Christensen, sn.dk den 8. juli 2020.

Det er en lokal konflikt mellem nogle få unge fra Agervang og nogle få unge fra Ladegårdsparken med en række medløbere, men i forhold til bandekonflikt er det ikke vores opfattelse på nuværende tidspunkt – slet ikke.

– Landsforræder Bjørke Kierkegaard, TV2 Øst den 28. juni 2020.

En ung mand på 19 år fra Holbæk er mandag eftermiddag blevet anholdt i Ringsted.

– Landsforræder Camilla Boje Hertz, TV2 Øst den 30. juni 2020.

Det hele viste sig at være kommet fra Syrien i 2014. Kommet for at blive med alt betalt.

TV2 Øst den 28. juni 2020 og Nordvestnyt (sn.dk) den 14. januar 2021 om samme sag. Hverken Retten i Holbæk eller Østre Landsret var imidlertid enig med vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard fra Midt- og Vestsjællands Politi i at konflikten er “lokal”. Begge kurdere fra Syrien, der kom til Danmark i 2014, blev idømt udvisning. Vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard er en gemen løgner, der allerede nu bør begynde at overveje sit valg af beskikket forsvarer i retsopgøret.
One Comment