Syriske Mohamed Maher Aldura kastede syltetøjsglas og bed fængselsbetjent i tommelfingeren

Den syriske velfærdsmigrant Mohamed Maher Aldura (050688) har forladt Syrien for at udnytte Europas forældede asylkonventioner, der giver ham ret til at opføre sig urimeligt tåbeligt over hele Europa. Oprindeligt kom den unge, stærke mand alene til Østrig og blev bosat med alt betalt. Det medførte straks en ret til at rejse frit rundt i hele Europa, hvilket straks blev udnyttet.

Østrig var slet ikke nok til at tilfredsstille den unge, stærke, enlige, mandlige, velfærdshungrende “flygtning”/eventyrsmigrant i sin bedste militæralder, hvor testosteronniveauet virkelig peaker.

Den 27. august 2019 blev konventionsrytteren standset ved grænsen i Frøslev sammen med sin syriske medmigrant Nassif Albouaini i en østrigsk bil, hvori der blev fundet 3,3 kilo MDMA. De blev den 11. maj 2020 idømt 6 års fængsel med indrejseforbud for bestandig ved Retten i Sønderborg.

Mohamed Maher Aldura var placeret i Esbjerg Arrest, da han den 8. oktober 2020 ca. kl. 20.00 tildelte en fængselsbetjent adskillige slag i ansigtet med knyttet hånd, bed fængselsbetjenten i tommelfingeren og kastede et syltetøjsglas efter den danske fængselsbetjent. Den 8. januar 2021 kvitterede Retten i Esbjerg med bare 30 dages fængsel (16-6187/2020). En hån mod betjenten, men en stor latter for testosteronmigranten, der straks modtog “dommen” uden tøven.

I Syrien kan fængselsindsatte ikke drømme om at få serveret sød marmelade i deres celler, imens det i Danimakistani bruges som kasteskyts mod de statsansatte vantro pædagoger, der stadig uddannes til at alverdens migranter skal mødes med respekt, forståelse og omsorg. Mohamed Maher Aldura griner af de dumme vantro danskere, imens medarbejderne flygter skrigende væk fra Kriminalforsorgens institutioner, hvoraf over halvdelen af de indsatte nu stammer fra MENAP-lande, hvor danskere er en etnisk minoritet, og hvor det er umuligt at rekruttere personale.

Mohamed Maher Aldura er siden blevet overflyttet til Vestre Fængsel. Formentlig fordi de små danske arresthuse ikke er gearede til de nye kulturer, som massemenapmigrationen har bragt til Danmark, hvor en vantro fængselsbetjent er affald og hvor sød marmelade er et våben.

Mohamed Maher Aldura hører til fikseret på en psykiatrisk galeanstalt – i Syrien. At nogen i EMD og Folketinget overhovedet kærer om hans rettigheder i Danmark, er et ufatteligt mysterium.

Giv dem til Assad, subsidiært en kugle i arresten. De tåler ikke mere sød marmelade!

De velernærede syriske konventionsryttere Nassif Albouaini og Mohamed Maher Aldura rejste frit rundt i Europa som et andet funnyland med alt betalt. Her sidder de mageligt i et fly med god benplads og griner af de vantro europæere og deres konventioner. 
2 Comments