DST: Syrere er nu den tredjestørste befolkningsgruppe i Danmark


Den store udryddelse buldrer frem, og nu går det rigtig stærkt. Selv de officielle tal der kommer fra DST, kan ikke længere skjule folkemordet, der kan betegnes som Holocaust uden pigtråd og gas.

Den 1. oktober 2010 var der 4.069 syrere i Danmark. Det tal er nu steget til 43.000 i 2020. 58 procent kom alene i perioden på et år mellem 2015-2016. Ikke engang Auschwitz var så effektivt!

Syrere i Danmark får dobbelt så mange børn som indfødte danskere
Indfødte danskere har en fertilitetskvotient på bare 1764, imens syrere i Danmark ligger på 3832. Et syrisk par får altså dobbelt så mange børn i Danmark, som et dansk par. Syrere kommer til at få enorm indflydelse i Danmark om 20 år, og vil ubenægteligt blive en stærk kulturel magtfaktor.

Bosættere fra Syrien er meget voldelige over for den indfødte befolkning
Selvom det kan være en straffelovsovertrædelse i Danmark bare at ytre, at syrere og deres efterkommere i Danmark er mere voldelige end den indfødte danske befolkning, så lyver tal ikke. De er 2,3 gange mere voldelige end danskere, og deres efterkommere er 4,5 gange så voldelige!

7 ud af 10 syriske bosættere i Danmark forsørges af indfødte danskere
Kun 7 procent af indvandrerne fra Syrien har en erhvervsfaglig uddannelse. 20 procent af de syriske kvinder i Danmark er i beskæftigelse, imens tallet er 80 procent for danske kvinder. Sammenligner man med fertilitetskvotienterne er det tydeligt, at de syriske kvinder får børn, imens de danske kvinder er på arbejdsmarkedet og knokler for at brødføde dem. Hele 74 procent af syrerne i Danmark har ikke nogen kompetencegivende uddannelse overhovedet. Næsten 80 procent af de syriske kvinder i Danmark er offentligt forsørget af danskerne!

“Antallet af indvandrere og efterkommere forventes at vokse kraftigere end antallet af personer med dansk oprindelse. Ifølge Danmarks Statistiks befolkningsfremskrivning vil indvandrere og efterkommere udgøre 20 pct. i 2060 mod 14 pct. i dag”, konkluderer DST.

Danskerne skal altså allerede nu forberede deres børn på, at de når halvvejs til at blive en etnisk minoritet i Danmark(stan). Demografi er skæbne og de fremmede er meget snart halvvejs.

2 Comments