60-årig syrisk kvinde kom til Danmark i 2015: Har gigt, astma og er blind

Den 1. oktober 2010 var der 4.069 syrere i Danmark. I 2020K1 var tallet steget til 42.968.

I 2014 blev danskerne vasket om ørerne i MSM med, at de “syriske flygtninge” der marcherede til Danmark i horder på motorvejene, adskilte sig fra tidligere tiders større migranter ved at have langt bedre uddannelser og erhverserfaring med sig. De såkaldte overlæger og forskere.

Langt hovedparten af “syrerne” i Danmark er i realiteten etnisk set kurdere og palæstinensere, der har boet i udkantsområder i Syrien. De fleste af dem bliver i dansk CPR registreret med fødselsdagen 0101 og et estimeret årstal, ganske enkelt fordi deres fødsler ikke er registreret og de ikke kender deres egen alder. Ellers ville det ikke være muligt at tildele dem et CPR-nummer.

Det er ikke middelklassen i storbyerne Damaskus og Aleppo, der flytter til Europa.

Tal lyver desværre ikke. Sandheden er for længst kommet frem. 58 procent af syrerne er i 2020 på offentlig forsørgelse, heraf 80 procent af kvinderne. Under 25 procent er i beskæftigelse. 75 procent har ingen uddannelse. Kun 6 procent har en erhvervsfaglig uddannelse. En syrisk mand i Danmark er i gennemsnit tre gange så kriminel, som en dansk mand. Alene i perioden 2015–2018 blev i alt 53 syrere dømt for en sexforbrydelse, herunder 11 fuldbyrdede voldtægter.

Det gyldne ord er forfølgelse i hjemlandet. Kun 12,9 procent af vælgerne i Danmark stemte ved folketingsvalget i 2019 imod konventionspartierne. 87,1 procent af Danmarks vælgere støttede EU og konventionspartierne, der tilsiger at enhver syrer har ret til at bo i Danmark med sin familie.

Man må sige, at den 60-årige syriske kone kendte til rettidig omhu, da hun emigrerede til Danmark i 2015, lige til passiv forsørgelse og en livslang pension, som hun aldrig nogensinde har indbetalt en krone til. I 2030 vil der være mindst 100.000 landsbysyrere og efterkommere i Danmark(stan).

Jyllands-Posten i november 2014.
sn.dk i december 2020.

 

2 Comments