Palæstinensere fra Syrien dømt for røverier og voldtægter

De ‘stakkels forfulgte’ palæstinensiske militæraldermigranter Abdelhalim Mohammad Hesham Ataallah (290697), Mohmad Hayel Munawwakh (170197) og Ali Mnawekh (110202) blev torsdag den 12. november 2020 idømt henholdsvis fængsel i 5 år, 9 år og 3,5 år af et nævningeting ved Retten i Aarhus (SS 1-9578/2019). Alle blev udvist med indrejseforbud for bestandig.

Den 30. maj 2019 mellem kl. 01.00 og kl. 03.00 begik Abdelhalim Mohammad Hesham Ataallah røveri på et bordel ved Hammel i Aarhus, hvor han sammen med en uidentificeret medgerningsmand brød ind af et vindue og truede en kvinde med kniv, hvorefter hun fik tape for munden og fik bundet tape om hænderne og blev hensat på en seng, hvorefter Abdelhalim Mohammad Hesham Ataallah med en ukendt medgerningsmand gennemrodede stedet og stjal smykker, glattejern og 6.000 kroner i kontanter.

Den 8. juni 2019 kl. 22.00 begik Abdelhalim Mohammad Hesham Ataallah og Mohmad Hayel Munawwakh røveri af særlig grov beskaffenhed og seksuelle overgreb på et bordel i det centrale Aarhus, da de sprøjtede en prostitueret med peberspray i ansigtet to gange, slog og sparkede hende og tog kvælertag på hende, og truede hende med en kniv til at udlevere penge. Derefter blev hun tvunget ind på et badeværelse, hvor døren blev låst. På badeværelset blev kvinden mishandlet, frataget kontanter, smykker og mobiltelefon, hvorefter Abdelhalim Mohammad Hesham Ataallah og Mohmad Hayel Munawwakh tvang hende til oralsex og vaginalt samleje, hvorefter de tvang hende ind under en bruser og beordrede hende til at vaske sig.

Den 9. juni 2019 kl. 20.00 gik turen til Frederiksberg, hvor Mohmad Hayel Munawwakh denne gang sammen med Ali Mnawekh ankom til et bordel med knive og råbte “money money”, hvorefter Ali Mnawekh holdt en kniv for halsen af en kvinde. To kvinder blev overfaldet og ført ind på hver deres værelse, hvor Mohmad Hayel Munawwakh frarøvede en af kvinderne kontanter, smykker og mobiltelefon, hvorefter han stak hende flere gange i hånden med en kniv, imens Ali Mnawekh slog den anden kvinde flere gange med flad hånd og truede hende med en kniv til at udlevere 2.200 euro, smykker samt to telefoner. Til sidst blev den ene kvinde voldtaget, først af Mohmad Hayel Munawwakh og dernæst af Ali Mnawekh. Hun blev slået i ansigtet, sparket i maven og revet i håret og truet med en kniv til at udføre oralsex (blowjob), hvorefter hun blev tvunget til vaginalt samleje, alt i mens Ali Mnawekh førte en kniv langsomt hen over hendes ansigt og arme.

Den 25. juni 2019 kl. 16.00 tog Abdelhalim Mohammad Hesham Ataallah og Mohmad Hayel Munawwakh til et bordel i København, men her klappede fælden. Politiet stod klar.

Selv i fængslet kan den syriske migrant Mohmad Hayel Munawwakh ikke overholde loven. Den 21. november 2019 kl. 10.30 overfaldt han en anden indsat, som han slog adskillige gange i hovedet og på kroppen, og da han lå ned tildelte Mohmad ham en skalle og et knæspark i hovedet.

Abdelhalim Mohammad Hesham Ataallah er født den 29. juni 1997 i Syrien.

Mohmad Hayel Munawwakh er født den 17. januar 1997 i Syrien. Hayel Hasan Munawwakh har bopæl på Fuglebakkevej 126, 2. th i 8210 Aarhus V med mobilnumrene +4571340089, +4571664265 og +4571834310.

Ali Mnawekh er født den 11. februar 2002 i Syrien. Han har bopæl på Højmose Vænge 1, st. th i 2970 Hørsholm sammen med Nasser Hasan Menowekh. På Facebook kalder han sig “Ali Mnawakh” (FBID: 100015919592353). Nasser Hasan Menowekh har registreret mobilnumrene +4542171172 og +4571608933.

Munawwakh eller Mnawekh er en kæmpe palæstinensisk klan, der udspringer sig fra Yamouk ved Damaskus i Syrien samt Tyre i Libanon. Klanen har i Europa spredt bastioner ud i både Tyskland, Sverige og Danmark, herunder i Helsingør, Hørsholm og Aarhus. Landsforræder Janne Grønborg Franck (Venligboerne) er en nær ven af klanen og hun betragtes internt som en nyttig dhimmi.

Ataallah er også en større palæstinensisk klan set i dansk perspektiv, dog mindre end Mnawekh. I Danmark er den fra Abdelhalims gren “kun” repræsenteret af omkring 10 personer i Aarhus.

Der om 10 år er 100, naturligvis.

Syrienblog betaler altid 1000 kroner for et godt tip
Vi mangler oplysninger og fotos i denne artikel.
Tip Syrienblog helt anonymt og modtag 1000 kroner helt diskret.
2 Comments