Syrisk asylpar på velfærdseventyr i Danmark: Holder ferie i Dubai

Det syriske par Husam Mohammad Ejle og Hala Mohieddin Arabi indrømmede blankt over for JyskeVestkysten i 2016, at de boede et sikkert sted i havnebyen Latakia i Syrien, men at de primært kom til Europa for eventyret og velfærden, og fordi de havde “læst godt om landet på internettet”.

I et år boede han i Latakia, men ligesom de fleste andre flygtninge i byen gik han arbejdsløs. Byen var ikke stor nok til at have arbejde til alle. I stedet brugte han tiden på at finde en sikker måde at komme til Europa. På internettet havde Husam læst om Danmark. Han havde læst om det gode uddannelsessystem, friheden og menneskerettighederne i Danmark, der har et ry for at være venlig overfor og sætte pris på fremmede. Det var her, de skulle hen.

– JydskeVestkysten, april 2016.

Mindre provokerende er det ikke, at Hala Arabi er begyndt at poste billeder på sociale medier, hvor hun med sit syriske pas i hånden viser, at hun er på vej på ferie til Dubai fra Københavns Lufthavn.

Bemærk især hashtag #tourism og #holiday under billedet af det syriske pas i Kastrup Lufthavn.

Det syriske asylpar bor i hjertet af Aarhus på Paludan-Müllers Vej 85, imens danske medicinstuderende fra provinsen må droppe deres studier, fordi de ikke kan finde en studiebolig. Det fremgår af billeder Hala uploader på sociale medier, at de spiser brunch på bagerkæden Paul. Når de selv laver mad, bruges udelukkende økologiske råvarer. Det fremgår også, at de har iPhones, MacBooks, Apple Watches og mindst en iMac i deres asyl i Danmark.

Husam Mohammad Ejle og Hala Mohieddin Arabi er velfærdsturister med alt betalt, der med Folketingets velsignelse ydmyger og fornedrer danske lønmodtagere og studerende i eget land.

De er herrefolket. Danskerne er deres lydige slaver, der føjer dem i eget hus. Husam Mohammad Ejle kan kontaktes på mobil +4531851068 og e-mail husam.ejle@gmail.com.

Man skal selvfølgelig holde ferie fra sit asyl i Danmark – i De Forenede Arabiske Emirater.
Asyltilværelsen fordrives med brunch, økologisk kost, iPad, iMac, iPhone og webshopping. 
Syriske Hala Mohieddin Arabi “på flugt” fremviser sine Apple-produkter i sit asyl Danmark.
2 Comments