Kurdiske Jwan Adnan Sulaiman fra Syrien dømt for 16 forhold

Den kurdiske taber Jwan Adnan Sulaiman (170199) fra Syrien blev den 10. september 2020 dømt for i alt 16 forhold om vold, trusler, bedrageri, afpresning, røveriforsøg, tyveri, overtrædelse af knivloven, færdselsloven, ordensbekendtgørelsen, våbenbekendtgørelsen samt lov om euforiserende stoffer ved Retten i Nykøbing Falster (1-3464/2020).

Domsmandsretten i Nykøbing Falster kvitterede med en uhyre lav straf, der lød på fængsel i bare 1 år, det vil sige blot otte måneders afsoning. Jwan Adnan Sulaiman har afsonet i det helt nye Storstrøms Fængsel, der bedst kan beskrives som et luksushotel. Formelt blev han også udvist af retten, men regeringen har besluttet ikke at udvise personer til Syrien.

Det ville faktisk være lettere at beskrive de forbrydelser, danskerne ikke er blevet beriget med. Nedenstående er en oversigt over de forbrydelser, som Jwan Adnan Sulaiman er dømt for.

 • Bedrageri og afpresning ved i perioden december 2019 til den 12. februar 2020 over telefonen, via. beskeder og personligt på Vordingborg Station, at have fået en person til at betale 8.000 kroner for en falsk pistol.
 • Afpresning og forsøg på røveri ved trusler om at smadre og dræbe, hvis ikke han fik flere penge for pistolen.
 • Røveriforsøg ved den 13. marts 2020 ca. kl. 21.00 på Nykøbing Falster Station at have truet en person med kniv med besked om at hæve penge til sig, hvilket mislykkedes, da der kom andre personer tilstede på stationen.
 • Knivloven ved den 28. marts 2020 kl. 04.20 ved adressen Skoleparken 9 i Vordingborg at have besiddet en kniv med en klinge på 12,5 cm.
 • Ordensbekendtgørelsen ved den 18. april 2020 ca. kl. 18.25 i toget ved Vordingborg Station efter at have modtaget en togafgift sagde til en togkontrollør, at han havde corona.
 • Trusler ved den 19. marts 2018 ca. kl. 22.30 ved Jernbanegade 9 i Næstved at have truet en person ved at have holdt en hardball-pistol, der lignede en rigtig pistol i hånden og udtalt: “Du skal passe på eller jeg pløkker dig”.
 • Narkobesiddelse ved den 19. marts 2018 ca. kl. 23.45 på Næstved Politigård at have været fundet i besiddelse af 3 gram hash til eget brug.
 • Brugstyveri ved i tidsrummet mellem den 17. marts 2018 ca. kl. 17.30 og den 18. marts 2018 ca. kl. 03.00 uberettiget at have brugt en Toyota Yaris tilhørende bostedet Take Care til kørsel ad blandt andet Gallemarksvej i Næstved.
 • Kørsel uden kørekort.
 • Spirituskørsel ved den 18. marts 2018 ca. kl. 03.00 at have ført Toyota Yaris tilhørende Take Care i krydset mellem Vordingborgvej og Gallemarksvej i Næstved med en promile der oversteg 0,50, hvorved han mistede herredømmet over bilen og påkørte lyssygnalet i krydset.
 • Hæleri ved den 7. januar 2019 ca. kl. 18.45 på Ejlersvej i Næstved, at have været i besiddelse af et stjålet sundhedskort, der blev stjålet den 17. november 2018 fra en person i Næstved.
 • Indbrud ved den 30. december 2018 ca. kl. 20.45 at være brudt ind i lejligheden på Kildemarksvej 116 i Næstved, hvor de stjal en Macbook Pro og en PlayStation 4 til en samlet værdi af 29.500 kroner.
 • Tyveri ved den 7. januar 2019 ca. kl. 17.30 i p-huset på Grønvej i Næstved, at have stjålet to iPhone 5S telefoner, idet de franarrede to personer telefonerne under påskud af, at de ville låne dem, hvorefter de stak af.
 • Vold ved 7. september 2018 kl. 11.20 på Rygvænget, Kornbakken i Næstved, at have skubbet en pige i jorden, hvorefter han sparkede hende flere gange i hovedet, imens hun lå ned.

Anbragt på salafistisk shariaopholdssted med alt betalt af Næstved Kommune
Jwan Adnan Sulaiman har været anbragt af Næstved Kommune på det private opholdssted Take Care ApS, der har den palæstinensiske IS-salafist Rabea Mohammad Azzam som direktør og forstander. På Facebook liker forstander Rabea Mohammad Azzam bl.a. Hizb ut-Tahrir, Imam Abo Bilal, Syrian Revolution Network, Wakf Aarhus (Grimhøjmoskeen) samt Masjid Al-Faruq, der er en moske tilknyttet Hizb ut-Tahrir. Hans tre seneste opslag handler om henholdsvis 1) at jøderne styrer Danmark, 2) at man skal huske at faste på Ashura, samt 3) deling af en talevideo fra Imam Abo Bilal ved Grimhøjmoskeen. I bestyrelsen for Take Care sidder salafisterne Talha Temiz, Andy Hussain Isam Abdul-Nabi, Metin Koca og i direktionen sidder Bünyamin Inekci, Adham Iskandar, Rabea Azzam og Illyas Gül. I 2019 havde det 100 procent offentligt finansierede private selskab et bruttoresultat på 7.804.576 kroner. Alle offentlige kroner fra de anbringende kommuner.

Man håber det er løgn, når man læser hvordan den palæstinensiske IS-terrorist Rabea Mohammad Azzam forvalter vantro millioner på goder til importerede kriminelle tabere. 
Et eneværelse på det statslige Hotel Storstrøm. Udover eget værelse med udsigt og fladskærm samt privat badeværelse, adgang til have, sportshal og købmand, så indkøbte Kriminalforsorgen i 2015 for 5,8 millioner kroner kunst i form af vægmalerier og skulpturer til statshotellet under henvisning til kunstcirkulæret. Kriminelle syrere griner af danske lønmodtagere.
3 Comments