“Free Syrian Army” amok i Malmø: Ville kæmpe for islam og Koranen

En stor andel af de fremmede der gik amok i Malmø i nat har syrisk baggrund. I en video kan man se, at de endda har medbragt “Free Syrian Army”-flaget på gaden i Malmø, hvor der skiftevis bliver råbt “Takbir”, “Allahu akbar” og “La ilaha illallah” i flokken, i forbindelse med ildspåsættelser og vold imod det vantro svenske politi i Malmø.

I Syrien er den såkaldte “Free Syrian Army” for længst nedkæmpet og besejret militært af regeringsstyrkerne, men det lader til, at Sverige har overtaget dens soldater.

Budskabet er ikke til at tage fejl af:
Selvom de er kommet siden 2015 som “flygtninge”, så har de allerede fået ejerfornemmelser for landet. Man skal ikke gøre noget, der provokerer syrerne i Malmø. De er herrefolket og ejer gaden.

Der er 250.000 syrere i Sverige. De er kommet for at erobre. For at overtage landet.
Assad havde givet dem en kugle for panden. Så langt er Sverige ikke nået – endnu.

Da lignende scener fandt sted i Syrien i 2011, kaldte vesten dem dengang for “frihedskæmpere” og “moderate oprørere”. Nu har de importeret problemerne og ingen af dem er savnede i Syrien.

Vi har ingen kontrol over urolighederne lige nu
Rickard Lundqvist, talsmand for svensk politi til SVT (28.08.20)

Inden for 10 år, vil der være en million syrere i Sverige med valgret. Det paradoksale er, at den danske skraldemand John og hans venner var de eneste, der blev anholdt af svensk politi, imens Rasmus Paludan fik to års indrejseforbud inden han overhovedet nåede at gøre noget.

Syrerne ikke bare vil overtage og destabilisere landet – regimet selv ønsker det.

(Download video)
Syrere i Malmø den 28. august 2020.

8 Comments