Syriske kurdere dømt for falsk vidneforklaring – ikke udvist

Kurderne John Daghli (fr. 010593) og Azad Omar Alush (fr. 100195) fra Syrien blev den 5. august 2020 idømt 60 dages ubetinget fængsel ved Retten i Nykøbing Falster for at have afgivet falsk forklaring som vidner i Østre Landsrets 9. afdeling i en straffesag, hvor John Daghli var tiltalt for kørsel i frakendelsestiden med påstand om konfiskation af hans bil.

Oprindeligt havde anklagemyndigheden taget forbehold for påstand om udvisning, men ikke så meget som en “advarsel om udvisning”, blev dommens resultat til.

Da konfiskationssagen kørte i byretten, forklarede Azad Omar Alush at han ikke var ejer af John Daghlis bil. Efter at byretten havde dømt John Daghli for kørsel uden førerret og konfiskeret hans bil (grundet gentagelsestilfælde), besluttede de to syriske kurdere sig for at prøve lykken i landsretten med en ankesag og en modificeret løgneforklaring.

Nu var det pludselig Azad Omar Alushs bil, og derfor skulle politiet aldeles ikke konfiskere den fra John Daghli. Denne nye afvigende forklaring købte Østre Landsret selvfølgelig ikke.

I stedet blev de begge tiltalt for at have afgivet falsk forklaring. Og også dømt for dette.

John Daghli (fr. 010593) har bopæl på Højbro 6, Køng i 4750 Lundby. Hans mobilnummer er +4542230943. På Faceobok kalder han sig John Daghli (FBID: 100007915572319).

Azad Omar Alush (fr. 100195) har bopæl Ringparken 9A, 2. TH i 7800 Skive. Hans mobilnummer er +4542342333. På Faceobok kalder han sig Azad Alush (FBID1: 100003243064988, FBID2: 100050064636881).

Azad Omar Alush er onkel til Walid Hamid Alloush, der tidligere har haft bopæl hos John Daghli på Højbro 6, Køng, 4750 Lundby, indtil han blev dømt og udvist for bl.a. kidnapning, vejvrede og trusler. Walid Hamid Alloush boede indtil for nyligt på Udrejsecenter Kærshovedgård, og har i den forbindelse været tiltalt for den 15. maj 2020 at være gået amok på OK tanken i Bording, samt for at have stjålet nummerplader og sat dem på en Audi, som han kørte i. Walid Hamid Alloush skulle for nyligt have været i retten for disse forhold, men retsmødet blev aflyst, fordi politiet ikke kan finde den “udviste” kurder fra Syrien og ikke aner, hvor han er henne.

Syrienblogs løsning på det kurdiske problem i Danmark er meget enkel: Bind John Daghli, Azad Omar Alush og Walid Hamid Alloush på hænderne bag ryggen, og send dem hjem til “Kurdistan”.

Vil de ikke rejse frivilligt, skal de motiveres til det – gerne i samarbejde med syrisk politi. Syrien skal tilbydes et konsulat i København, hvor danske myndigheder kan afsætte udviste syrere for Danfoss-termostater, Legoklodser, Vestas komponenter og Novo medicin til gode priser.

Det vil redde såvel danske som syriske liv og skabe vækst og fred.

One Comment