Syriske Abdul Malek Alshami dømt for indbrud i Haderup

Den syriske velfærdsmigrant Abdul Malek Alshami (fr. 050102) mener ikke, at Danmark har gjort nok for ham. De passive overførselsydelser er for lave til livsstilen som nyadelig konge på legepladsen Playground Danimarkistan. Abdul vil have kontanter, smykker og mobiler.

Derfor brugte Abdul Malek Alshami en stor del af sommeren i 2018 på at begå indbrudstyverier hos FDF Genbrug i Haderup, i Kultur og Idrætscenteret og hos et værksted, hvor han blandt andet stjal smykker, kontanter, bilnøgler og en Dior læbestift. Det er syriske Abdul Malek Alshamis måde at sige “tak” til danskerne på for hundredetusindvis af kroner i passiv forsørgelse.

Selvom vi fik af vide at det var hjertelæger og forskere der kom på motorvejene i 2015, så havde Abdul Malek Alshami bopæl på behandlingsinstitutionen Multifunc på Damagervej 26A i 8260 Viby J indtil for nyligt. En anbringelse der kostede Region Midtjylland 10.000 kroner – i døgnet.

På institutionens hjemmeside fremgår det, at man i starten af forløbet er sammen med en lønnet medarbejder 1-til-1 døgnet rundt. Hvis man kan stå op til tiden, begynder man gradvist at optjene points, der efterfølgende kan vekles til bl.a. TV-tid. Det er hvad Folketinget importerer fra Syrien!

Syrienblog har forelagt sagen for Præsident Assad. Han udtaler: Abdul Malek Alshamis kompetencer er ikke noget, vi savner. Folketinget må meget gerne beholde dette affald!

I Syrien havde behandlingsplanen været en stor røvfuld. Det eneste sprog Abdul forstår.

I dag har luderungen Abdul Malek Alshami dækadresse hos Kaan Hasan Cifci på Læsøvej 123, 1 i 7400 Herning siden juni 2020. Formålet er formentlig at snyde staten med udeboende SU-sats. På Facebook kalder han sig Abdul Malk Alshame (FBID: 100012733035623). Han har ingen danske venner i Danmark, men masser af venner i Danmark fra Irak, Eritrea, Tyrkiet, Somalia, osv. 

Intelligent ser den ikke ud. Abdul Malek Alshami er meget primitiv og trives bedst, når han bliver behandlet som et vildt dyr i lukkede kontrollerede rammer uden for store indtryk. 
Det betyder alt for Abdul Malek Alshami at vise, at han ikke er dansk. Han vil have Syrien i Danmark uden at gå på kompromis med noget som helst. 
2 Comments