Borgerforslag: Over 1000 med valgret vil hente IS-terrorister til Danmark

De farlige IS-terrorister, landsforrædere og folkemordere Pia Sigmund, Cæcilie Kongsgaard Balle, A Katrine Mahnfeldt Engelsen, Anna Katrine Kongsgaard Nielsen og Sussi Karin Kirstine Esbjerg har oprettet et såkaldt “borgerforslag” under Forrædertingets kompetence, der vil have IS-terrorister og deres børn hentet fra Syrien til Danmark. Over 1000 myndige borgere med indfødsret og valgret har med deres NemID logget ind for at støtte terrorgruppen Islamisk Stat (IS) med et forslag om, at IS-terrorister og deres familier i Syrien skal hentes til Danmark.

Alle der er rejst illegalt ind i Syrien skal straks udleveres til retsforfølgelse hos myndighederne i Den Syriske Arabiske Republik. Vi kan håbe, at de får dødsstraf og aldrig slipper levende ud af Syrien igen. Hvis de kommer til Danmark, skal de enten have sikkerhedsdødsstraf for almenvellet, eller subsidiært interneres i psykopatforvaring i et gammelt arresthus på ubestemt tid – meget gerne for evigt. Sammen med alle dem, der har støttet et så vanvittigt forslag for terrorisme.

Hvis en statslig aktør i Danmark indrejser illegalt i Syrien, så er dette i øvrigt spionage. Straffen er, at man bliver hængt til at dingle fra en lygtepæl, til man selv falder ned med hjælp fra fluer.

Vil pigerne selv rejse ind og hente dem? Hvem laver et stillingsopslag til en offentlig stilling, “med risiko for at blive hængt og dræbt i Syrien for at redde IS-terrorister”?

IS-terrorister og deres familier er ikke mennesker. De er trusler, der skal tilintetgøres. Enten er man imod IS, eller også er man med dem. Vi kender godt den farlige falske venstrefløj i Danmark.

2 Comments