Kathrine Marie Gram i Hillerød vil fjerne Assad i Syrien

Fru. Kathrine Marie Gram (BORN: 121188, FBID: 1454782174) forstår ikke, at “verdenspolitiet” ikke har afskaffet Syriens suverænitet og fjernet landets præsident, skriver hun på Berlingskes Facebookside den 23. juli 2020. Hun er gift med Hr. Andreas Gram (BORN: 171090, FBID: 528623588). De er begge bosiddende sammen i Hillerød siden april i forfjor.

Fru. Kathrine Marie Gram søger åbenlyst at destabilisere eller ødelægge et lands grundlæggende politiske, forfatningsmæssige, økonomiske eller samfundsmæssige strukturer i medfør af straffelovens § 114, stk. 3, pkt. 1. Den påtalekompetente minister Hækkerup må sporenstregs tilgodese almenvellet, og desformedelst på det foreliggende grundlag, nedlægge påstand om terroristpsykopatforvaring på ubestemt tid på sikringsdekret, hvor et bæltefikseret toiletbesøg imidlertid kræver Justitsministeriets forhåndstilladelse, hvilket må antages at være en passende foranstaltning, for at tilvejebringe risikoen for recidiv med yderligere fornyet kriminalitet til følge.

Subsidiært må man udlevere hende til strafforfølgelse i Den Syriske Arabiske Republik, hvor hun i den henseende vil få chancen for at udfordre Dr. Assad i Syrien, jf. kommentar af 23. juli 2020.

5 Comments