Ritzau citerer Qatars diktator: “Ingen opposition ved syrisk valg”

Junkmediernes fælles propagandacentral Ritzau, der er ejet in consonance af bl.a. JP/Politikens Hus, Danmarks Radio og Information, og som dagligt sprøjter fælles oversat junk ud på deres respektive medier, har ikke gjort nogen undtagelse for valget i Syrien, der foregår netop nu.

“Oppositionen er fraværende ved parlamentsvalg i Syrien”, melder Ritzau i dag. Meddelelsen er en dansk oversættelse af en artikel på Al-Jazeera, der er ejet og kontrolleret af Qatars emir.

Der har aldrig nogensinde været et eneste demokratisk valg i Qatar, der er hovedsponsoren for Det Muslimske Broderskab og for terrororganisationerne Tahrir al-Sham og Ahrar al-Sham i Syrien. Til gengæld har Qatar dødsstraf for homoseksualitet, utroskab og alkohol.

Regimet, Ritzau og alle deres medier og hele den vestlige verdensorden, deres golfstater og Broderskab, der har solgt alt til Mossad, er komplet junk. Så hellere “diktatoren” Assad.

Skriv en kommentar

Kommentarer er offentlige. Angiv aldrig oplysninger om dig selv. Brug altid Tor Browser. Af sikkerhedsmæssige hensyn, må kommentarer ikke indeholde links. Kommentarer skal godkendes før de vises. Hvis du hellere vil sende et anonymt tip til os, klik her.