Syriske Mazen Mohamad Saleh hældte kogende vand over mand i Karlslunde

Syriske Mazen Mohamad Saleh (120974) blev så sur over at en mand i Karslunde havde bar overkrop, at han den 4. september 2019 kl. 20.15 hældte kogende vand ud over ham på Karlslunde Centervej 106A. Nederste halvdel af ryggen blev første- og andengrads forbrændt, som gik helt ned til ballerne. Offeret måtte behandles med morfin mod smerterne.

Den 45-årige farlige kriminelle syriske voldsforbryder Mazen Mohamad Saleh kom til Danmark den 21. september 2015, hvor han søgte asyl og fik opholdstilladelse. Han er sammenført med både kone og børn i Danmark. Han blev dømt ved Retten i Roskilde og blev udvist med indrejseforbud i 6 år. Allerede i år 2026 vil Danmark meget gerne have ham tilbage igen. Dommen er anket.

Mazen Mohamad Saleh er født den 12. september 1974 i Syrien og har bopæl på Hedelyparken 43, 1. th. i 2670 Greve siden april. Han har registreret mobilnummeret +4522180009. Tidligere havde Mazen Mohamad Saleh bopæl på Karlslunde Centervej 106A, st. 0009. i 2690 Karlslunde.

Regeringen har valgt ikke at udvise “udviste” syrere, da man ikke vil tvinge syrere hjem og det dermed ifølge regeringen er op til syrerene selv at bestemme, om de vil være i Danmark.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer er offentlige. Angiv aldrig oplysninger om dig selv. Brug altid Tor Browser. Af sikkerhedsmæssige hensyn, må kommentarer ikke indeholde links. Kommentarer skal godkendes før de vises. Hvis du hellere vil sende et anonymt tip til os, klik her.