Syriske Muhannad Taban dømt for vold for anden gang – ikke udvist

Den syriske terrorist Muhannad Mohammad Faek Taban (240204) blev den 9. juli 2020 for anden gang straffet ved Retten på Bornholm for vold begået imod indfødte danskere – blev ikke udvist.

Den 12. februar 2020 blev Muhannad Mohammad Faek Taban sammen med den bosniske migrant Al-Dino Klinac (240302) første gang dømt for vold ved Retten på Bornholm (1-71/2020), begået den 15. oktober 2019 kl. 23.00 uden for In House på Skippergænget 3 i 3730 Nexø. Her blev den indfødte dansker Niko (efternavn udeladt, red.) væltet omkuld og tildelt adskillige spark og slag på kroppen, imens han lå ned, hvorefter de hældte indholdet af en flaske i hovedet på ham.

De to migranter slap nådigt med 60 dages betinget ikke-fængsel. Ved en påstået “fejl” hos anklagemyndigheden, var der ingen udvisningspåstand, selvom begge er udlændinge.

Den 9. juli 2020 blev begge selvsamme migranter igen dømt for vold ved Retten på Bornholm (1-324/2020). Denne gang foregik volden den 18. april 2020 i Rønne imod den indfødte dansker Rene (efternavn udeladt, red.). Også han blev slået og sparket adskillige gange af de to migranter. Og igen slap de nådigt gennem “retssystemet” med en betinget dom – uden udvisning.

Det er anden gang i træk, at de straffes for grov vold imod indfødte danskere på Bornholm. Alligevel bliver de stadig ikke udvist efter gentagende kriminalitet – grundet hensynet til dem.

  • Den 1. juli 2019 modtog syriske Muhannad første gang en bøde for vold (ikke udvist).
  • Den 12. februar 2020 straffet med betinget fængsel i 60 dage for grov vold (ikke udvist).
  • Den 9. juli 2020 slap han med 6 mdr. fængsel, herunder 3 mdr. betinget (ikke udvist).

Retten på Bornholms begrundelse er både komisk og skræmmende:

Retten har herved lagt vægt på, at de hensyn, som taler mod udvisning af de tiltalte, navnlig de tiltaltes tilknytning til Danmark, efter en samlet vurdering vægter tungere end de hensyn, som taler for udvisning, herunder karakteren af lovovertrædelsen.

– Retten på Bornholm ved retsformand Henriette Frölich, den 9. juli 2020 (1-324/2020).

Som det ses, tilsidesatte retten fuldstændig de forurettede indfødte danske voldsofre Niko og Rene, til fordel for det nye fremmede kriminelle folk, der forgreb sig på dem. Kun hensynet til voldsmændene blev taget til følge af den kriminelle standret på Bornholm. Henriette Frölichs loyalitet over for udskiftningsregimet kan uden problemer sammenlignes med Roland Freislers loyalitet til NSDAP med det forbehold, at Dr. Freisler trods alt var mere sober og værdig.

Eksempelvis blev den nutidige fortolkning af mord i den nugældende straffelov i Forbundsrepublikken Tyskland (Strafgesetzbuch § 211), i sin tid forfattet af Dr. Freisler.

Henriette Frölich er blot konstitueret dommer (snobbet ord for vikar) på Bornholm i april, maj, juni og juli, hvor den udnævnte dommer Andreas Bøgsted-Møller er udlånt til andet embede. Henriette Frölich selv har udnævnelse ved Retten i Sønderborg og arbejder altså uden for egen jurisdiktion. På Facebook er hun privat venner med politikommissær Michael Voldstedlund fra Syd- og Sønderjyllands Politi, der altså er politikommissær i samme område, som den retskreds hun har dommerudnævnelse i. Om kommende straffesager i Sønderborg er noget der lige matches med politiledelsen hen over et glas rødvin i weekenden, melder historien dog intet om.

Til sammenligning sad danske aktivister fra NMR varetægtsfængslet i flere måneder, sigtet for at have sat et klistermærke på en postkasse og malet på en sten. En rigtig rødvinsskue.

Det er igen tvingende nødvendigt for almenvellet i Danmark, at Syrienblog i modsætning til regimet, MSM og deres kængururet, går til stålet og oplyser danskerne grundigt, gratis og frit om, hvilket landsforræderi og folkemord, der foregår imod dem. Om hvordan de nye folk, de griner. Om hvordan de bliver importeret, sammenført, får boliger og passiv borgerløn af regimet bare for at være her, og om hvordan de gang på gang på gang begår vold imod de indfødte danskere.

Terroristen Muhannad Mohammad Faek Taban er født den 24. februar 2004 i Syrien. Han kom til Danmark i 2016. Han har bopæl på Lille Torv 13, 1. th i 3700 Rønne på Bornholm sammen med Mohammad Faek Mahmoud Taban. På Facebook kalder han sig Mohanad Taban (FBID: 100013743075943). Faderen Mohammad Faek Mahmoud Taban har registreret mobilnumrene +4553344161 og +4553349956. På Facebook kalder han sig “Faek Taban” (FBID: 1805199979). Broderen Wasim Mohammad Faek Taban (FBID: 100005286224589) bor på Østergade 5,-1 i 3700 Rønne. Hans mobil er +4542766699. I retten i februar forklarede den kloge syriske forsker blandt andet, at han har pjækket en del fra 8. klasse, og at hans helt store mål i livet er at blive frisør.

Terroristen Al-Dino Klinac fra Bosnien er født den 24. marts 2002. Han hører til i et fængsel under ledelse af den serbiske folkehelt, frihedskæmperen Ratko Mladić – ikke på Bornholm. Han har bopæl på bordellet på Almindingsvej 7 i 3700 Rønne, hvor han tager 125 kroner for superfransk udført af hans mor. På Facebook kalder han sig “Aldino Isak H Klinac” (FBID: 100001874685598). Moren er Dina Klinac (FBID: 100002063850600), søsteren Delilla Isak Klinac (FBID: 1400738775). Socialrådgiver er Line Bredgaard. I retten forklarede bosniske Al-Dino Klinac, at han afventer at blive 18 år, hvorefter han straks vil søge offentlig forsørgelse i form af Statens Uddannelsesstøtte (SU). Bosnien besøges af to millioner turister årligt – skrid dog hjem til Bosnien og søg SU der!

Da de voldelige kriminelle fremmede udlændinge Muhannad Mohammad Faek Taban fra Syrien og Al-Dino Klinac fra Bosnien ikke blev udvist, kan de allerede i 2028 ansøge om dansk indfødsret efter en mindre karensperiode, hvilket vil sikre dem danske pas og garanti imod udvisning, selv ved grov gentagende ligeartet kriminalitet fremover. De er regimets nye Danmark og enhver dansker på Bornholm skal bøje hovedet ydmygt, når han bliver overfaldet af disse i eget land.

Forrædertinget, domstolene og anklagemyndigheden ELSKER dem og alle deres rettigheder. Etniske danskere er undermennesker, slaver og hunde, der skal ydmyges og myrdes i eget land. Befolkningsudskiftning er folkemord. Syrienblog vil altid dokumentere folkemord og uret.

Det passivt forsørgede herrefolk mangler ikke mad på bordet i boligen på det mondæne Bornholm, når de ikke er ude og tæve de indfødte danskere – heller ikke tredje gang udvises man. Alt den mad danskerne betaler til dem skal naturligvis være mellemøstlig som i Syrien. 
Den bosniske voldspsykopat, terrorist Al-Dino Klinac.
Moren Dina Klinac og sidst men ikke mindst den nedringede søster Delilla Isak Klinac, der ifølge lokale kilder er medlem af SMiL og udelukkende tænder på ualmindeligt ydmygende BDSM. På FetLife er hun angiveligt medlem af loungen “Ain’t Coming Without Permission From DaddyDom”. 
Det lykkedes Syrienblogs fotograf at tage dette billede i smug ved domsafsigelsen på Bornholm den 9. juli. Thi kendes for ret: Hensynet til syrere der overfalder danskere betyder alt. Til venstre for retsformanden ses en domsmand fra Enhedslisten og til højre en fra De Radikale.