Velkommen hjem: “Dansk” IS-terrorist Aya Al-Mansi anholdt i Kastrup


IS-terrorist Aya Al-Mansi (230498) blev i dag anholdt i Kastrup Lufthavn, meddeler Københavns Vestegns Politi. Hun skal nu afsone en lille “straf”, hvorefter hun skal leve i Danmark.

Den palæstinensiske libaneser Aya Al-Mansi, der er i familie med Naser Khader, har fået foræret falsk dansk indfødsret i gave af Folketinget, hvorefter hun juridisk set er lige så dansk, som H. C. Andersen og Søren Kierkegaard, jf. +90 mandater i Folketinget.

Hun er gift med den terrordømte IS-kriger Abdul Basit Abu-Lifa, der blev dømt i terrorsagen i Glostrup, inden de tilsluttede sig Islamisk Stat (IS) i Syrien. Han er angiveligt dræbt.

Også lillesøsteren Al-Amina Hiba Al-Mansi forsøgte at tilslutte sig Aya og Abdul, dette sammen med sin egen ægtefælle Mohammed Fateh, der er søn af den afdøde Imam Abu Hamza fra Grimhøjmoskeen. Mohammed blev frakendt dansk indfødsret og udvist i 2018.

Med en palæstinenser fra Libanon er det Syrienblogs vurdering, at Aya Al-Mansi ikke har andre statsborgerskaber end dansk, da Libanon i modsætning til Folketinget ikke giver indfødsret uden for blodet. Med Folketingets tilslutning til Statsløsekonventionen, er der ikke chancer for udvisning. Man kan også bemærke, at Mattias Tesfaye ikke har inddraget hendes pas administrativt.

Familien er splittet og spænder fra IS-medlemmer til Naser Khader. De bor bl.a. i Libanon, Syrien, Danmark og Norge. Paradoksalt nok “liker” moren siden “Pårørende til mennesker med skizofreni” (FBID: 1248031684). Det er nogle intelligente væsener, Folketinget udsteder indfødsretsmeddelelser til og har udskiftet 15 procent af den danske befolkning med.

Syrienblog vil naturligvis følge sagen tæt, men kan allerede nu afsløre, at den nok ikke fører til meget andet end et par år i første nedenstående værelse, inden IS-Aya igen er i blandt os.

Det er en skrøne at Folketinget ikke kan gøre dem statsløse
Folketinget elsker virkelig de her nye folk, der er komplet taberaffald, ukrudt og undermennesker. Nært allierede EU-lande som Frankrig, Malta, Grækenland, Polen, Estland og Slovenien har ikke ratificeret statsløsekonventionen. Heller ikke ordentlige lande som EØS-landene Island og Schweiz eller i øvrigt USA, Sydkorea, Japan eller Singapore har noget med den konvention at gøre.

Lande som Storbritannien, Østrig, Belgien, Italien og Spanien har ganske vist tilsluttet sig, dog med det reserverede og betingede forbehold, at deres regering i tilfælde af krig og terrorisme alligevel kan fratage en person sin indfødsret, hvis denne bliver statsløs.

Folketinget har valgt at tilslutte Danmark ubetinget uden disse forbehold. Det er ganske enkelt en skrøne og lodret løgn, at “vi kan ikke tage passet fra dem”.

Spørgsmålet er kun: Hvorfor kan Folketinget så godt lide palæstinensiske IS-terrorister fra Libanon med dansk indfødsret?

Dansk “fængselscelle” for bl.a. IS-terrorister og LTF-medlemmer (Storstrøm). 
Syrisk arrestafdeling for (stadig levende) IS-terrorister, der afventer eksekution. 
2 Comments