Syrisk omskæringskvaksalvers søn får legat af Helsingør Gymnasium

Det er studentertid. En helt normal tid for tusindvis af danskere hvert år. Alle der læser Syrienblog ved dog, at MSM udnytter enhver syrisk studentereksamen til massiv holdningsmassage.

Helsingør Gymnasium har i dag udsendt en pressemeddelelse til bl.a. Helsingør Dagblad, hvor de stolt meddeler, at deres syriske elev Ahmed Nabeeh Qbeia har modtaget et legat kaldet “På trods af”, alene fordi han har gennemført 3.z, altså en helt normal studentereksamen.

Søn af en illegal omskæringskvaksalver
Uheldigvis for Helsingør Gymnasium, så er deres stolte legatmodtager Ahmed Nabeeh Qbeia (født 29.01.2000) ikke hvem som helst. Han er registreret hos os, fordi hans far Nabeeh Mohamad Qbeia (født 10.08.1960, FBID: 100009954943105) den 28. august 2019 blev dømt ved Retten i Helsingør (10-3581/2018, 0900-73251-00037-18) for ulovlig omskæring af et bare 2-årigt barn, foretaget den 2. oktober 2016 i den private lejlighed på Nordvej 37 i 3000 Helsingør. Siden oktober 2017 har familiens “asyl” dog været på Horsedammen 13, 2. th. i 3000 Helsingør.

Befolkningsudskiftningsmyndighederne mente dog ikke, at en lejlighed var nok. Så sønnen Ahmed Nabeeh Qbeia er blevet placeret i sin egen bolig på Horsedammen 14, st. th. i 3000 Helsingør hos Omar Diab (FBID: 100048896803899). Formentlig et “trick” med dækadresse til udeboende SU eller andre sociale ydelser. Syrienblog har indberettet denne mistanke til Udbetaling Danmark.

På Facebook liker Ahmed Nabeeh Qbeia (FBID: 100004583041953) bl.a. Radikale Venstre, Morten Østergaard, Dansk Statsborgerskab, Syrian Revolution Network samt en masse islamistiske sider. Alt er på arabisk og alle venner er arabere. Hans mobilnummer er +4542737724.

Når man først har fået Syrienblogs opmærksomhed, er det et venskab for livet. Vil vil nu afhøre rektor og skolens ledelse om, hvorfor de udsteder legater til en kriminel kvaksalvers søn, om det er normalt at elever modtager legater udelukkende med den begrundelse at de har gennemført uddannelsen, samt om der er skattepenge involveret i legatet.

Helsingørs elever skal undervises i terrorisme og landsforræderi
Vi forventer, at skolens ledelse straks tilbagekalder legatet og i stedet indleder et samarbejde med Syrienblog om at arrangere studierejser til Damaskus, så eleverne kan få indsigt i, hvilket land det er regeringen i Danmark påstår, at de ikke vil hjemsende udviste syrere uden lovligt ophold til. Eleverne vil modtage grundig undervisning i, hvor stor en taber og landsforræder kommunisten Mattias Tesfaye er og lære flittigt om, hvor mange millioner han har foræret væk til ISIS-mordere, herunder morderen Hussein Abdo Abbas, der stenede sin kone Huda Ali Ahmad og sønnen Azad Abbas ihjel mod kontant betaling fra terrorist- og udskiftningsregimet i København.

3 Comments