Hanna Michal Daoud Ziadeh er en trojansk hest, en farlig ekstremist

S I K K E R H E D S A D V A R S E L

Ekstremist Hanna Michal Daoud Ziadeh (født 16. maj 1965 i Beirut, Libanon), bosiddende Fanøgade 22, 1 i 2100 København Ø, sammen med David Rizk og Mehdi Ziade og med mobilnummer +4526838324, er en meget farlig islamistisk ekstremist.

Populistisk ævl om “stop af ikke-vestlig indvandring”, der i forvejen er en tautologi for enhver modstander af folkemord og tilhænger af Danmark, viser hvor langt den fremmede opportunisme er nået i Vesteuropa. Nu vil de besættende styrker befri danskerne fra deres egne tropper.

Hanna Michal Daoud Ziadeh er tydeligvis “job”-søgende.

  • I 2019 blev Hanna Michal Daoud Ziadeh fyret fra Institut for Menneskerettigheder, fordi han havde optrådt illoyalt. Institutetet havde bl.a. modtaget klager over ham fra FN-organet ESCWA, efter at han på en konference i Beirut havde optrådt aggressivt og ekstremistisk.
  • Den 19. juni 2012 hyldede han Jabhat Al-Nusra lederen Ali al-Halabi i Dagbladet Politiken, som han kaldte en partisanleder. “Vi vil også dræbe dem, deres koner og børn“, udtalte han.
  • Som 14-årig blev han medlem af den palæstinensiske terrorgruppe DFLP, der stod bag Ma’alot-massakren i 1974, hvor tre DFLP-terrorister myrdede 22 skoleelever med automatvåben.

Hanna Michal Daoud Ziadeh har fået falsk indfødsret foræret i gave af Folketinget ved lov af 29/04/1997, og er altså udelukkende blevet “dansker” ved, at 90 personer har voteret for det.

Den falske dansker, libaneserpalæstinenseren Hanna Michal Daoud Ziadeh er en sikkerhedstrussel imod danskeres interesser og en klods om benet i kampen mod Islamisk Stat (ISIS).

Foto: Hanna Michal Daoud Ziadeh med AK-47 riffel hos den palæstinensiske terrorgruppe DFLP.