Syriske Omar Al Ismail tævede konen i Skælskør og antændte lejlighed

Syriske Omar Al Ismail (fødselsregistreret til 01.01.80) tævede og truede konen Sanaa Ismail i adskillige timer i deres lejlighed på Nyvej 8 C, 2 tv. i 4230 Skælskør fra om eftermiddagen den 26. august 2019 og helt frem til næste morgen kl. 05.30, hvorefter han kl. 09.44 satte ild til lejligheden, hvor også sønnen befandt sig, så der skete skader for et endnu ikke opgjort beløb.

Siden er Omar Al Ismail blevet anbragt på SL8/SL10, Fælledvej 6 i 4200 Slagelse, imens Sanaa Ismail har fået tildelt endnu en ny bolig af kommunen på Linde Alle 29, 2. th. i 4220 Korsør.

Omar Al Ismail var tiltalt for at have tildelt Sanaa Ismail adskillige slag på kroppen, lussinger, at have tævet hende med et kabel på låret, for at have revet hende i håret, sparket hende og for at have truet med et glasskår og en kniv, som han ville bruge til at halshugge sønnen med. Dog nægtede Sanaa Ismail at afgive forklaring til den danske ret, hvorfor anklagemyndigheden måtte frafalde tiltalen. Kommunen sørgede naturligvis straks for en ny lejlighed til hende.

I retten kom det frem, at raketforskeren Omar Al Ismail er “traumatiseret”, “ulykkelig” og “havde drukket alkohol”. Jobkonsulent Hassan Hamed Mohammed El-Beltagi og integrationskonsulent Safa’A Abdel-Rahim fra Slagelse Kommune var indkaldt og forklarede begge enstemmigt, hvor synd alting var for pyromanen Omar Al Ismail. Retslægerådet anbefalede en behandlingsdom.

Mandag den 14. maj 2020 blev han ved Retten i Næstved idømt en behandlingsdom samt efterfølgende udvisning med indrejseforbud i blot 6 år (2905/2020).

Forsvarerens udlæg til tolkning afholdes naturligvis af statskassen, ligsom forsørgelsen af konen, barnet, udbedringen af brandskaderne og alle øvrige udgifter. Du betaler faktisk for det hele.

Til gengæld har du fået en fordrukken, traumatiseret pyroman importeret som medborger.

Ingen flygter for sjov. En primitiv analfabetet barbar har det langt bedre på offentlig forsørgelse i Danmark end på en bjergsside i nordsyrien. Asyl til alle – her og nu. Flere kvoteflygtninge, tak.

One Comment