Reda Tarik Alloush “flygtede” fra Syrien: Dømt for skyderi mod fitnesscenter i Valby

Terroristen Reda Tarik Alloush (fødselsregistreret 01.01.01) bosiddende i Slotshaven 3G,-68 i 4300 Holbæk blev den 5. maj 2020 idømt 2,5 års fængsel samt udvisning med indrejseforbud for bestandigt ved Retten i Glostrup (A1-1470/2020). Dommen er anket.

Fik opholdstilladelse til at gå i krig mod Bandidos
Ludersønnen Reda Tarik Alloush er oprindeligt palæstinensisk taberaffald fra Syrien. Han fik af komplet uransagelige årsager opholdsstilladelse af regeringen i Danmark den 24. februar 2016. Som tak for dette, anskaffede han sig i november 2019 en Franz Stock Berlin kaliber 7,65 pistol, som han ville bruge til at gå i krig imod Bandidios sammen med ligesindede tabere fra rottereden- og lossepladsen Ladegårdsparken i Holbæk.

Den 1. november 2019 kl. 22.40 blev der affyret mindst 6 skud imod indgangspartiet til et fitnesscenter i Valby, hvor helt almindelige danskere stod og trænede. Målet for skyderiet var tilhængere af Bandidos MC, men det var helt almindelige danske unge mennesker, herunder flere kvinder, der stod og trænede under skyderiet. Skyd først, spørg bagefter, er parolen.

Den 5. november 2019 ca. kl. 00.35 bliver Reda Tarik Alloush standset af politiet i en bil med registreringsnummer CJ 91 469 (stelnr.: VF1BA0E0517866408) ved Strandskolevej 283 i Brøndby Strand. Her bliver han sammen med to andre passagerer i bilen taget for besiddelse af gerningspistolen, en Franz Stock Berlin kaliber 7,65 pistol. Han er desuden også i besiddelse af en kniv med en klinge på over 12 cm, samt en enhåndsbetjent foldekniv med en klinge på 6,2 cm.

På gerningsdatoen den 1. november 2019 blev der fra mobil +4550150968 ringet til Atef Abdinasir Omar, Havevang 24, 2. tv, 4300 Holbæk med Mobil1: +4529384828 og Mobil2: +4531819104, samt til et nummer registreret til Ladegårdsparken Vest 139, 3. tv. i 4300 Holbæk. På telefonen fandtes desuden kontantoplysningerne for “Ali Tyk”, “Morale”, “Don Sez”,  “Nur” og “Muhsin”.

På Facebook kalder Reda Tarik Alloush sig for “Reda Alloush” / “reda.daraa.7” (FBID1: 100011349940465) og “Abo Haidar” / “reda.alloush.7” (FBID2: 100034495164217). Hans primære venner er kurdisk og palæstinensisk migrantaffald fra Holbæk og Ladegårdsparken og Vangkvarteret. En fællesnævner for gruppen er, at alle har coverbilleder af den kriminelle narkotaber Zobair Saidi, der som alle førnævnte aldrig skulle være importeret til Danmark.

Ville også dræbe Syriens præsident
I retten kom det frem, at han er opvokset i Syrien og at både hans mor og far fortsat bor i Syrien. Han forklarede, at han i Syrien var “med i en milits, som ville dræbe den syriske præsident”. Han har en onkel og kæreste i Danmark, men kun få danske venner. Han har forsøgt at gennemføre 10. klasse i alt tre gange, uden at bestå. Syrienblog ser med meget stor alvor på bevæbnede terrorister, der truer med at dræbe et udenlandsk statsoverhoved, jf. straffelovens § 114, pkt. 1.

Send straks Reda Tarik Alloush hjem i fængsel hos Assad, og lad Syriens og Ruslands luftvåben anvende Ladegårdsparken som testområde for kommende missiltyper. Hvis noget bevæger sig derude bagefter, må konklusionen være FAIL og sprængladningen må øges, gerne kemisk.

Man kan supplerende forsyne Bandidos MC med automatiske rifler, TOW, Stinger og kampvogne. De fremstår til sammenligning med det affald Forrædertinget importerer, ganske moderate.

Hvis man vil opleve hvad ens skattepenge går til, skal man bare besøge Reda Tarik Alloush på Facebook. I Lalandia må danske børn og forældre se måbende til i baggrunden, imens fuldvoksne arabiske mænd fylder hele i badelandet, imens de larmer, griner og rækker tunge. 
På Facebook liker Reda Tarik Alloush bl.a. “IChange” og “The White Helmets” (Facebook, maj 2020).