Præsidentpaladset i Syrien er stadig åbent for gæster på afstand

Men den iranske gæst holder afstand til præsidenten, der er uddannet læge i London.
Engangshandsker og masker er tilsyneladende kun en mangelvare i vestlige lande som USA og Tyskland, ikke i mellem verdens to hårdest sanktionerede stater.

I Danmark advarer Hipo “danskere”, men virkeligheden uden for Rigspolitichefens og MSMs PR-shows ser selvfølgelig noget anderledes ud. Det er altid en gratis omgang at ville håndhæve loven over for lovlydige og forbyde fredelige mennesker at gøre ting voldelige kriminelle ikke kan lide, såsom at være i Aarhus. Det er sådan vi kender ynkelige “dansk politi”.

For Dr. Assad, der har speciale i oftalmologi ved Western Eye Hospital i London (1992), er tilværelsen med mundbind og handsker ikke en uvant situation.

Rigspolitiet er trætte af danskerne: Kurdiske syrere et sted i Danmark den 22. april 2020. Der var 27 til fodboldkamp og 22 til fisketræf. Alle ankom løbende 1 mand pr. bil til parkeringspladsen var fuld. Om det var god afstandsskik eller en fuckfinger til klimaet vides ikke. De få danske der var, forsvandt hurtigt da de blev en minoritet. Mangfoldighed er sjovest i stemmeboksen.

Skriv en kommentar

Kommentarer er offentlige. Angiv aldrig oplysninger om dig selv. Brug altid Tor Browser. Af sikkerhedsmæssige hensyn, må kommentarer ikke indeholde links. Kommentarer skal godkendes før de vises. Hvis du hellere vil sende et anonymt tip til os, klik her.