Påsken 2020 i Dinmark

Det siges, at Danmark har været lukket ned i påsken, men denne “nedlukning” har selvfølgelig kun haft virkning for lovlydige danskere. To mord på åben gade i påsken i Danmark er det nye normal.

I Ishøj, hvor 67,7 procent (ja, 70 procent) af alle nyfødsler i 2018 bestod af fremmede og efterkommere, har den lokale folkekirke påskedag haft besøg fra de nye bosættere.

I 2014 skrev DST “Flest på kontanthjælpsydelser i Ishøj“.
Og i 2017: “Frihedsstraffe under straffeloven er mest typiske i Ishøj, Guldborgsund og Brøndby

Højreekstremist eller ej – den store udskiftning er et matematisk fact, jf. DST.

Ishøj er ikke for danskere og det her spreder sig.

Vejleå kirke i Ishøj påskedag. I 2018 blev der født 270 børn i Ishøj Kommune. De 182 havde en mor, der enten var indvandrer eller efterkommer af en indvandrer.
Det nye normal. En påske i andedammen efter 20 års “stram politik” og “bandepakker”. I Brønshøj blev 22-årige Umut Atici gennemhullet og likvideret ved højlys dag på åben gade af en fuldautomatisk AK-47 riffel i sin Toyota Aygo ved Åfløjen 3, få meter fra en legeplads.
Børnenes påske i det nye fremtidens Aarhus. Den kommunale institution tager på biblioteket og finder arabiske bøger og synger fremmede børnesange. Om billedet også er et udtryk for institutionens “styrkelse af barnet opmærksomhed på egen kultur”, melder historien intet om.