Omran kom til Sverige i 2014, fik svensk pas i 2017 og voldtog i 2018

Normalt har Syrienblog et princip om kun at skrive sager med relation mellem Danmark og Syrien, men vi gør en undtagelse nu og bringer en skræmmende beretning fra Sverige, hvor syrere kun skal have opholdt sig i ganske få år, før de – åbenbart – får svensk Schengenstatsborgerskab!

Her skal in mente: I medfør af reglerne i Nordisk Råd og den nordiske pasunion, kan enhver med svensk statsborgerskab få omvekslet sit svenske pas til et dansk efter få års ophold i Danmark.

Historien er fra samnytt.se, der skriver at syriske Omran Alshikh Saleh den 2. marts 2020 blev idømt “to måneders ungdomspleje” for at voldtage en svensk pige under en bro.

Man kunne håbe, at samnytt.se var et højreradikalt fake news medie, men desværre bekræfter en kopi af dommen fra Sveriges domstole hele sagen, som man tror og håber er løgn.

Fik asyl, svensk pas, voldtog og fik 2 måneders sanktion
Den 27. august 2018 tog en svensk pige bussen hjem fra skole. Ved siden af hende sad syriske Omran, som hun – af uransagelige årsager – skulle gå i klasse med. Pludselig tilkendegiver Omran, at han vil kneppe hende, hvorefter hun afviser ham. Han spørger også ind til hendes BH i bussen. Pludselig tager han hånden ind under hendes bluse og klemmer hendes ene bryst sammen. Hun protesterer og han må stoppe, da de stadig sidder i bussen i blandt andre mennesker.

Pigen står af bussen og Omran følger efter hende. Han tvinger hende med rundt og hun er bange for ham. Under en bro flår han bukser og trusser af hende og leger med hendes fisse. Hun er bange og “frosset” i panik. Anna Sol Jørgensen vil nok betragte dette indlæg som en hed sexnovelle. Formentlig er hun allerede ved at komme i en krampeagtig spastisk orgasme, når hun er nået hertil i læsningen. Vi andre ville ønske, at møgsvinet var blevet myrdet af Assad med alle tilgængelige kemiske våben, fordi en smertefuld død ved lidelse og tortur, er det eneste berettigede hjem, denne beskide ludersøn skal have. Fri asyl, hvis du spørger maso-Anna.

Tilbage til Omrans svenske fisseleg. Han blev ved under broen. Med fingrene kneppede han hendes fisse, formentlig fordi han ikke kunne få erektion, men han vidste tydeligvis ikke, hvordan han skulle gøre. Pigen begyndte at bløde ud af fissen, og Omran onanerede i stedet ud over hende.

En ulykke kommer sjældent alene og også broderen Omar Alshikh Saleh lever alt for godt i Sverige.

Omran er for længst løsladt, hvis han overhovedet var fængslet. Han er i hvert fald aktiv på Facebook med masser af svenske kontanter (ovenstående billede). Ikke udvist. Han er svensker nu.

Syrienblog bemærker, at han er etnisk syrer, at store dele af familien herunder hans forældre stadig bor i Syrien, samt at familien har et fremragende forhold til regimet der.

På Facebook liker han bl.a. Socialdemokraterna og Moderaterna Norrtälje kommun.

Hvis Syrienblog skulle dække berigelsen af Sverige, skulle vi ansætte 100 mand med døgnvagter, der sov på redaktionen. Vi vil anbefale alle at følge samnytt.se. De har forstand på Sverige.

Omran Alshikh Saleh, 20010101-4736
(Fødselsdagen 01.01 bruges når myndigheder ikke kan fastslå en sikker fødselsdato)
Paradisvägen 9 A
194 43 Upplands Väby
FacebookID1: 100017941204352
FacebookID2: 100023637365909
FacebookID3: 100011787571834
Læs domsudskrift af 2. marts 2020 (B 2322-19)

Broren Omar Alshikh Saleh på Facebook.
Taberimport: Formentlig forsker på et svensk universitet. 
Et stykke toiletpapir der giver fri adgang til Schengen. Kan også ombyttes til dansk pas efter få års bopæl uden øvrige krav. Gives til alle.