Kurdisk asylsøger dræber kone og søn kort efter udrejse fra Danmark

Omkring klokken 3 natten til søndag den 16. februar 2020 myrdede Hussein Abdo Abbas angiveligt sin kone Huda Ali Ahmad og sønnen Azad Abbas i Ayn al-Arab i Syrien.

Få dage inden var de angiveligt blevet repatrieret fra Danmark, hvor de har været asylansøgere. Da Danmarks regering ikke udviser syrere med tvang, kan danskerne kun takke børnemorderen Hussein Abdo Abbas for, at han rejste frivilligt mod dansk betaling forud for drabet.

I Danmark havde de adresse med alt betalt på Grøntoften 14, st. th. i 5550 Langeskov siden 29.06.2016. Huda Ali Ahmad var registreret med det danske mobilnummer 91445771. Den landsforræderiske kollaboratørforening, terrororganisationen Langeskov IF har på Facebook annonceret et “mindeoptog”, hvorfor det må formodes at hun havde en rolle i foreningen.

Langeskov IF skal herefter betragtes som en dansk gren af den pædofile børnemordergruppe PKK, der elsker at detonere selvmordsbomber på hoteller med mange børn.

Den kurdiske børnemorder Hussein Abdo Abbas blev angiveligt født i 1969 i Aleppo og med sit børnemord, må man sige at han træder helt ind i den kurdiske PKK-ånd, hvor koner og børn er aktiver man blot kan afskaffe helt på linje med kvæg og geder, hvis de står i vejen for en.

Den unge kone Huda Ali Ahmad (også stavet Huda Ahmad Al-Ali) blev angiveligt født i 1993 i Al-Shadadi vest for al-Hasakeh, der er et meget primitivt og uciviliseret område.

Når den syriske hær virkelig skal gennemføre et beskidt slag, håndplukker man soldater fra netop dette område. ISIS har også rekrutteret rigtig mange der og har generelt haft stort held med at få kurdere til at myrde kurdere, hvilket dog er en af de letteste opgaver i verden.

Sønnen Azad Abbas blev angiveligt 10 år gammel. Andre kilder siger 8 år og 9 år. I bedste fald var hustruen 19 år og børnemorderen 43 år, da de sammen fik ham.

Ægteskabet var ikke lykkeligt og næppe frivilligt, hvilket kan have været en udløsende faktor for drabet. I Danmark var Huda angiveligt i praktik som frisør i en kort periode, hvilket kan være rigeligt til et massehysteri i lokal-MSM om, hvor god en “dansker” hun var.

Ifølge oplysningerne blev de bundet, stenet ihjel og efterladt, hvorefter faderen angiveligt skulle have meldt sig selv til påståede “myndigheder”, der dog ikke er anerkendte myndigheder.

Syrienblog bringer naturligvis originale billeder i sagen fra det stolte “Kurdistan”. Bemærk at kone og barn var bundet om hænderne som dyr, nøjagtig som ved halalslagtning af geder og kvæg.

Legepladsen Danimarkistan er godt, når det kommer til hurtige penge, men når det kommer til at skaffe kone og børn hurtigt af vejen, så er Syrien “ikk’ så ringe endda“, som man siger i Langeskov.

Man kan tage kurderen ud af “Kurdistan”, men man kan aldrig tage “Kurdistan” ud af kurderen.

Billederne viser angiveligt de dræbte. Det er dog ikke bekræftet. Bemærk at drengen tilsyneladende har tisset i bukserne under det vanvittige drab af sin far, formentlig imens han så sin mor blive slået ihjel først. Vanvittigt at Folketinget importerer og finansierer et sådan uhyre.
Et billede der angiveligt viser den dræbte dreng til venstre sammen med sine søskende.
Børnemorderen skulle ikke være tvangsudvist, hvis han var blevet i Danmark, jf. regeringen. Hvorvidt han arbejdede i Danmark som læge eller forsker ved DTU, melder historien intet om.