Syriske kurdere starter kurdisk undervisning i Esbjerg

Hvis man går rundt og tror at den tårnhøje integrationsydelse der gives til migranter bruges til at give dem luft, så de i ro og mag kan blive integreret i Danmark og flittigt lære om dansk sprog og kultur, så tager man fejl. De er her for vores penge, ikke for vores sprog eller kultur.

I Esbjerg har Den kurdiske forening Komela Kurdî opstartet et nyt undervisningsforløb, der skal sikre at de kurdiske migranters børn ikke pludselig går hen og bliver bedre til dansk end til kurdisk.

Husên Mihemed er syrisk kurder og stammer fra Efrin. Han skal angiveligt undervise de kurdiske børn i kurmancî-dialekten, der åbenbart er meget vigtig at lære og forstå, når børnene skal “integreres” i Danmark. Virkeligheden er selvfølgelig lige omvendt; Den kommunalt støttede kurdiske segregation skal netop sikre, at børnene ikke bliver “for danske” i Danmark.

Et folks identitet kommer til udtryk via dets sprog. Jeg underviser dem, så fremtidens generation kan lære deres sprog. Det er vigtigt, at vores folk ikke glemmer sig selv.

Husên Mihemed til den kurdiske terrorgruppe Jiyan.

Undervisningen foregår hver søndag fra klokken 12 til 13 på Exnersgade 4 i 6700 Esbjerg. Adressen er identisk med adressen for foreningen Frivillighuset Vindrosen. På deres hjemmeside fremgår det, at foreningen har en samarbejdsaftale med Esbjerg Kommune, der sikrer, at kommunen stiller lokaler til rådighed og giver et årligt drifttilskud. Esbjerg Kommune ejer ejendommen, hvor Den Kurdiske forening i Esbjerg (CVR: 40627766) tilmed har registreret adresse.

Segregationstilskud: Bare i år (2020) får Frivillighuset Vindrosen over 1.4 mio. kr. fra Esbjerg Kommune udover husly, der bl.a. sikrer, at kurdere kan blive endnu mere kurdere i Danmark. 
Dansk Kurdisk Forening i Esbjerg går hånd-i-hånd med svært kriminelle taberbander.
På Facebook skrives indlæg kun på kurdisk og arabisk. Ikke på dansk.

I Esbjerg Kommune tilbydes skatteyderfinansieret sygesikring til alverdens migranter fra hele verden på bl.a. arabisk, tyrkisk, kurdisk, somalisk, bosnisk, persisk/farsi og tigrinsk.

En spade er en spade: Kommunalt finansieret PKK-segregation og kriminalitet i Esbjerg. Du betaler.
Kurdisk er åbenbart fremtidens sprog i Esbjerg. Muligvis kurmancî-dialekten.

3 Comments