En dag, to nyheder: Flygter syrerne til eller fra Assad?

Hvis enhver dansker fik hvad der svarer til en dansk overlæges løn udbetalt hver måned i integrationsydelse, boligsikring og børneydelser i Syrien, ville vi hurtigt opleve danskere vandre langs de syriske motorveje, på flugt fra Mette Frederiksens regime.

Da påståede “oprørere” først buldrede frem, flygtede folk angiveligt væk fra Assad. Nu buldrer Syriens hær frem, og nu flygter folk så tilbage til Assad?

Ahmed Samsam og Mohammad El-Ali (“Danske Jacob”) er nu hæderlige danske patrioter, der var i Syrien på mission for Danmark. Først var de bare bagere og nødhjælpsfolk, men nu infiltrerede de Islamisk Stat og åd kalifatet op indefra – åbenbart på kokain i Malaga.

Syrienblog er fake news, hvis man har en falsk bevidsthed, som Samsams og El-Alis indfødsret.

Det fede, ubrugelige ordblinde læs lort Simon Andersen, der har skrevet utallige desperate emails til Syrienblog på sene hverdagsaftener, når konen Nynne har lagt sig alene og ensom ind i seng, er det hellige ikon på deres milliarddyre og regimeunderstøttede junk. Selv når hun lå uden trusser og kaldte, blev han siddende på sin computer, desperat afventede vores svar, der som Nynne aldrig kom. Nu er han så gået til desperate Samsam i stedet, som den rundetrunte, han er.

Ahmed 007 af den debutterende instruktør Simon Andersen ventes i biograferne til foråret.

2 Comments