Grinagtig røverhistorie om Ahmed Samsam i Berlingske

Simon Andersen er en gammel kending på Syrienblog. Da han arbejdede for Radio24Syv, skrev han jævnligt mails, hvor han mere eller mindre forsøgte at opildne os til, om ikke vi kunne fikse nogle Syrien-røverhistorier sammen. I starten tolkede vi det som scam, fordi redaktøren er ordblind og henvender sig som et 10-årigt barn. Selv da vi fik bekræftet hans position, afviste vi ham.

Han blev ofte mere tøsefornærmet end mange ekskærester har gjort. Når vi gentagende afviste at lave en falsk kildeartikel til ham, kvitterede han gerne med “bangebuks” og “tøs”.

I dag har han fået mixet en god røverhistorie sammen i Berlingske. De “hemmelige kilder” han taler om, er henholdsvis Ahmed Samsam selv fra sin fængselscelle i Spanien og storesøsteren Dowa Samsam. Artiklen er altså primært et Ahmed Samsam-læserbrev.

Storesøster Dowa Samsam har de sidste to år – desperat – forsøgt at få taletid hos MSM om Ahmed Samsam. Ingen er bidt på krogen, altså lige indtil hun stødte på Simon Andersen.

At Ahmed Samsam har talt med PET har været almen kendt i mange år. Det skal i den sammenhæng understreges, at nærmest ingen Syrienkriger ikke er blevet opsøgt af PET, så det er der sådan set intet mystisk i. Heller ikke selv hvis de har forsøgt at tømme ham.

At han skulle have været PETs helt store James Bond-kanon til at forhindre terror i Danmark, som Berlingske skriver i artiklen, er dog en løgnagtig og pinlig røverhistorie uden belæg. Ren fake news.

Selvfølgelig ville EU- og NATO-partneren Spanien aldrig nogensinde røre PETs James Bond. EU-efterretningstjenester har direkte kontakt til hinanden dagligt. Vanvittig Simon Andersen-analogi.

Dertil kommer, at Ahmed 007 altså blev anholdt i Spanien kokainhøj med ludere over alt, hvor han forsøgte at fremskaffe våben. Der er altså langt fra et bordel i Malaga til Islamisk Stat i Syrien.

Simon Andersen, Dowa Samsam og Ahmed Samsam er en dårlig cocktail. Simon prøver at antyde i sin artikel, at han har talt med kilder inde i PET og FE, hvilket vi antager er meget usandsynligt.

Skal man lave en dansk James Bond-film, skal Simon Andersen overvejes som instruktør.

Faktum er, at selv en pædofilidømt gris fængslet i Laos, nyder bedre konsulær bistand fra Danmark end Ahmed 007 har gjort. Det er vist begrænset, hvor meget de savner ham på Klausdalsbrovej.

Berlingske påstår endvidere, at Ahmed 007 blev sendt til Syrien i 2014 af FE. Dengang drog han afsted i bil med en gammel campingvogn og blev stoppet allerede i Tyrkiet og sendt væk.

Campingvognen blev beslaglagt af de tyrkiske myndigheder.

Bliver man sendt til Syrien i en gammel campingvogn af FE, skal man altså gå til tillidsmanden. Normalt plejer vestlige agenter i Syrien at flyve på første klasse og bo på Four Seasons.

Ahmed Samsams far var syrisk statsborger, da Ahmed Samsam blev født, så Ahmed Samsam vil altid automatisk være syrisk statsborger, uanset om han vil det eller ej. Han kan således aldrig blive statsløs. Nu er han tillige dømt for terrorstøtte i Spanien, hvorved indfødsretsloven åbner op for at tilbagekalde hans danske indfødsret. Tiden vil vise, hvor meget PET og FE elsker ham.

En tilværelse på tålt ophold efter afsoning i Spanien vil ikke være et godt tegn for Ahmed 007.

Subsidiært bidrager vi gerne med at facilitere en celle i hjemlandet Syrien, hvor Ahmed Samsam og hans beskidte familie hører til.

Ahmed Samsam og lillebroderen Hamza Samsam (th.) forfulgte i 2013 enhver, der likede eller kommenterede Syrienblogs indlæg på Facebook med mange interessante indrømmelser. Lillebroderen Hamza (th.) blev efterfølgende stukket ihjel i København i maj 2015. Ahmed Samsam måtte flygte ud af København. Faderen Jihad Samsam er flyttet til Egetvej 32, Eget i 4800 Nykøbing F. Søsteren Dowa Samsam til Roskilde.
4 Comments