Fra den ene dag til den anden: 400.000 flere udlændinge i Danmark

De officielle tal fra det statsejede Danmarks Statistik har kun MSM-journalister betroet sig til de sidste 20 år. Enhver anden har selv kunne tælle på gader og stræder, at 12% udlændinge og efterkommere i hvert fald var løgn.

Berlingske har nu afsløret en “fejl”, hvor 400.000 efterkommere født i Danmark har været registreret som værende af “dansk oprindelse”. Helt konkret betyder det, at de officielle tal for udlændinge og efterkommere nu er steget fra 12% til 21% fra den ene dag til den anden.

Således er 1,2 millioner af Danmarks indbyggere i dag udlændinge eller efterkommere, og det er altså de nye pæne officielle tal fra det statsejede DST. En fjerdedel af befolkningen.

Med en sådan demografisk udvikling på bare 30 år, skal man åbenlyst lyve, for ikke at tale om den store udskiftning. Spørgsmålet er ikke om, men hvornår borgerkrigene begynder i Europa.

Folk der griner af Rasmus Paludan i dag skal huske, at han trods alt var demokrat. Næste stop er fascisme og det er for sent at vælge Paludan demokratisk, når borgerkrigen raser.

Så bliver det blodigt. I Syrien havde der været fred og velstand i 30 år indtil den dag, hvor en 10 år lang krig startede. Det samme i Libanon. Ingen aner, hvad der udløste eller stoppede den.

I Danmark bliver udløsningsfaktoren næppe en ligusterkonflikt mellem Jens og Peter.

3 Comments