Islamistiske nytårsoptøjer overalt i Danmark – 0 fængslede


(Download gerne videoen og del den)

Drengestreger. Fyrværkeri. Fulde mennesker. Forbyd det og de “unge” (racefremmede fjender, red.) der sprang en kvindes hånd bort med et ulovligt kanonslag, vil straks indordne sig under bekendtgørelsen. Regimet og deres MSM har mange vanvittige løgnehistorier.

I Holbæk vil borgmesteren, den ekstremt billige polske landsforræder og luder Christina Kzyrosiak Hansen, der indtil for ganske få år siden var en kendt skikkelse i Holbæks natteliv og som pludselig blev valgt til borgmesterkandidat af sine socialdemokratiske pamperforældre, tage “drastiske midler” i brug. Hun vil sende SSP-konsulenter på hjemmebesøg efter en ydmygende episode i lørdags, hvor indsatslederen blev angrebet med eksplosivstoffer i Ladegårdsparken, hvor politiet under “Allahu akbar”-råb måtte krybe ud af området med 0 anholdte.

Og her gik man og troede, at hjemmehjælpen var sparet væk…

Det de ikke vil eller må sige er, at der naturligvis er tale om åbenlyse islamistiske optøjer over alt i Danmark. Disse folk er ISIS og havde de bare en sabel og var de i Raqqah, så ville de ikke tøve et sekund med at skære halsen over på nogen. Det er ISIS i Danmark lige foran dig.

Netop nu sidder den meget moderate oprører Jacob Vullum Andersen til sammenligning i arresten – fængslet for angiveligt at have været i besiddelse af noget olivengrøn maling og sigtet for at have påsat et klistermærke og malet på en sten.

Løslad alle §266b politiske demokratiske moderate oprørsaktivister! Kun hjælpepolitiet hører til i arresten – smid nøglerne væk!