Den syriske børnekidnapper Maher Balle er i Aarhus

Den 42-årige syriske velfærdsmigrant Maher Balle kidnappede den 20. december 2019 sin 11-årige datter Nour i Milano. Det var ikke første gang. For tre år siden kidnappede han Nour fra dennes ecuadroianske mor, 53-årige Mariana Veintimilla, og tog Nour med til Syrien.

Først for et par uger siden, var Nour kommet tilbage til Mariana Veintimilla i Milano, der har forældremyndigheden. Straks efter blev hun igen kidnappet af Maher Balle, der denne gang tog hende til Aarhus. Maher Balles FacebookID er 100008127935175.

Selv om børnekidnapperen Maher Balle uden problemer har kunne rejse til og fra Syrien og Italien, er han åbenbart berettiget til ophold i smilets by Aarhus efter eget forgodtbefindende, hvor danske studerende optaget på Aarhus Universitet hvert år må slås for at finde en studiebolig.

Den syriske velfærdsmigrant og børnekidnapper Maher Balle på gaden i Aarhus, hvor han tydeligvis trives i smart modetøj.

Den 11-årige datter Nour på flugt med Maher Balle i Jordan. Hun er født 1. marts 2008.
Mariana Veintimilla og Maher Balle.