Berlins julemarked evakueret: To syriske migranter anholdt

Lørdag aften evakuerede tysk politi julemarkedet på Breitscheidplatz i Berlin. I over to timer blev markedet finkæmmet af tysk politi og to syriske migranter blev anholdt.

Efter en grundig visitering blev de løsladt igen. Tyske medier kalder det en “misforståelse”, men virkeligheden er selvfølgelig, at syriske migranter udgør en så stor trussel for Europas sikkerhed, at man ikke tager chancer. En migrant på et julemarked er meget farligt.

12 mennesker blev dræbt og 50 såret, da en islamistisk terrormigrant i 2016 kaprede en lastbil og kørte ind i menneskemængden i julemarkedet på Breitscheidplatz.

Glædelig jul og god beton.

Skriv en kommentar

Kommentarer er offentlige. Angiv aldrig oplysninger om dig selv. Brug altid Tor Browser. Af sikkerhedsmæssige hensyn, må kommentarer ikke indeholde links. Kommentarer skal godkendes før de vises. Hvis du hellere vil sende et anonymt tip til os, klik her.